Ventspils Digitālais centrs aicina uzņēmējus un biznesa ideju autorus piedalīties konferencē "Reģionālā uzņēmējdarbības attīstība”.

Konferences mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību reģionos - izglītot jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus par Eiropas Savienības fondu izmantošanas iespējām, sniegt padomus kā  attīstīt reģionālo tūrismu, kā pielietot netradicionālos saimniekošanas veidus, kā atrast eksporta iespējas ārpus Latvijas robežām.

Ar interesantām prezentācijām konferencē uzstāsies uzņēmējdarbības eksperti no Kurzemes – Jānis Letinskis, Zigmunds Fīrers, Edmunds Domkins, Dita Dosberga u.c.

Konferences gaita būs vērojama tiešraidē internetā virtuālā biznesa inkubatora mājas lapā www.enterbank.lv. Dalībniekiem tiešsaistē būs iespēja uzdot arī jautājumus referentiem. Tomēr visi tie, kuri vēlas konferencē piedalīties klātienē, aicināti uz Ventspils Digitālo centru, ceturtdien, 14. jūnijā plkst. 11.00.

Projektu „Virtuālā biznesa atbalsta infrastruktūras izveide Baltijas valstīs” Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs” īsteno Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007.-2013.gadam ietvaros kopā ar vadošo partneri Klaipēdas Ekonomiskās attīstības aģentūru (Lietuva) un LCC Starptautisko universitāti (Lietuva).

Papildus informāciju par dalību konferencē var iegūt, rakstot uz e-pastu vita.vitola@ventspils.gov.lv vai zvanot pa tālruni +371 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: