Līdz 15. jūnijam jaunieši aicināti piedalīties blogošanas konkursā un laimēt iespēju piedalīties starptautiskajā jauniešu apmaiņā "Mediji un informācija".

Lai piedalītos konkursā jāsagatavo viens vai vairāki bloga ieraksti par tēmu "Kāpēc ir labi dzīvot šeit?". Blogu var ne tikai rakstīt rakstiskā veidā, bet arī attēlot fotogrāfijās vai filmēt video. Bloga garumam jābūt tādam, lai varētu skaidri izteikties par tēmu. Tā kā darbus var veidot dažādās tehnikās (teksts, foto, video), tad viens kopējs izmērs nav noteikts.

Šajā konkursā var piedalīties jaunieši no 15 līdz 25 gadu vecumam, taču jāievēro, ka bloga materiālam jābūt paša radītam, kā arī tajā izmantotajiem materiāliem jābūt likumīgiem, tas ir, jāievēro autortiesības, ja savā darbā vēlies izmantot cita cilvēka radītu materiālu.

Gatavos darbus jāiesūta uz e-pasta adresi info@balticyouth.eu, bet iespējams tos publicēt arī savā personīgajā blogā, nosūtot saiti ar norādi uz blogu, kurš rakstīts šim konkursam.

Labākajiem būs iespēja bez maksas piedalīties starptautiskajā jauniešu apmaiņā "Mediji un informācija", kas notiks no 25. jūnija līdz 3. jūlijam Ventspils novada Jūrkalnes viesu namā "Imantas". Jauniešu apmaiņas laikā kopā ar jauniešiem no Igaunijas varēsi paplašināt zināšanas gan blogu pasaulē, gan sociālo tīklu izmantošanā, gan dizaina veidošanā un maketēšanā, gan fotografēšanā un foto apstrādē, gan video filmēšanā un montāžā, kā arī citos interesantos un aizraujošos pasākumos iepazīties ar citiem jauniešiem un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Papildu informācija: info@balticyouth.eu/lv

Konkurss un jauniešu apmaiņa tiek organizēta Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas 2007.-2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu iniciatīvas un sadarbība” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Igaunijas partnerorganizācija „Triigi Adventure Beach”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: