Lai informētu iedzīvotājus un aicinātu uz "Govju parādi Ventspils 2012", viena no mākslinieku apgleznotajām gotiņām ir devusies ceļojumā pa Baltiju, viesojas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pilsētās un apmeklē interesantākās vietas to apkārtnē.

Ceļojumā ir devusies zaļā "Tautas govs", kuras veidošanā varēs piedalīties visi „Govju parādes Ventspils 2012” atklāšanas pasākuma dalībnieki. Ceļojuma laikā ikvienam ir iespēja nofotografēties ar gotiņu, uzzināt par „Govju parādi Ventspils 2012“ un piedalīties konkursos, iegūstot gardas balvas.

Gotiņas gaitām var sekot sociālajā vietnē www.twitter.com/@Gotina_brivsoli.


Gotiņa jau ir apmeklējusi Liepāju, Kuldīgu, Talsus, Jelgavu, Bausku un Palangu (Lietuva), kā arī viesojusies pie zilajām govīm Jūrkalnē, pabijusi pie Ventas rumbas, Aizputes pilsdrupās, Sabiles Vīna kalnā, pie Baltijas jūras Engurē un daudzās citās interesantās un vēsturiskās vietās.

Šodien "Tautas govs" ieradīsies Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā. Tuvākajās dienās gotiņa apmeklēs arī Latgali un Vidzemi, kā arī ciemosies kaimiņvalstī Igaunijā. Gotiņas ceļojums ilgs līdz 15. jūnijam, kad tā atgriezīsies savās mājās Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: