Pirmdien, 4. jūnijā, sāksies remonts doktorātā Kuldīgas ielā 110. Doktorāta pacientiem kādu laiku būs jādodas uz Ventspils poliklīniku Saules ielā 31.

Plānots, ka Kuldīgas ielas doktorāta remonts ilgs aptuveni pusotru mēnesi. Šajā doktorātā pacientus pieņem divi ģimenes ārsti – Ārija Kalniņa un Gundega Rūtenberga. Remonta laikā minētās ģimenes ārstes pacientus pieņems Ventspils poliklīnikā Saules ielā 31. Būs mainīti arī pieņemšanas laiki un pierakstoties pie ģimenes ārsta ir jāzvana uz citu tālruņa numuru – 63622131.

 

Šobrīd paredzēts, ka remonts notiks līdz 16. jūlijam (ieskaitot), taču darbu laikā var atklāties arī neparedzētas lietas, kas darba grafiku var pamainīt. Šobrīd padrūmās un mitrās doktorāta telpas pēc remonta būs skaistas, mūsdienīgas un gaišas. Bez kosmētiskā remonta tiks nomainītas arī grīdas, uzlabota ventilācijas sistēma, bet kabinetiem tiks ieliktas jaunas durvis ar skaņas izolāciju, lai uzgaidāmajā telpās sēdošie nevar dzirdēt sarunas no ārsta kabineta. Tādejādi jaunas un skaistas telpas šogad iegūst ne tikai lielā pašvaldības poliklīnika, kurai šobrīd būvē jaunu ēku, bet arī tās filiāle.

 

Ģimenes ārstu pieņemšanas laiki Ventspils poliklīnikas telpās Saules ielā 31 no 4. jūnija līdz 16. jūlijam:

 

Dr. Ā. Kalniņa (108.kab.)    Dr. G. Rūtenberga (109.kab.)

P. 14-18                           P. 9-13

O. 8-12                            O. 14-18

T. 8-12                             T. 13-17

C. 8-12                            C. 13-17

P. 8-12                             P. 8-12 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: