Vakar 10 gadus vecs zēns guvis elektrotraumu un smagus ķermeņa apdegumus, piekļūstot transformatora skapim, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Plkst. 19.25 Stacijas un Muitas ielas krustojumā, AS "Sadales tīkli" piederošajam 10 kilovoltu transformatoram konstatēts tīšs bojājums, ko nodarījis 10 gadus vecais zēns, iespējams, vēlēdamies iegūt savā īpašumā metālu. Viņš guvis miesas bojājumus, nogādāts Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, bet vēlāk pārvests uz Rīgas Bērnu slimnīcas Apdegumu centru.

Kā informēja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis, zēns, lai gan bijis pie samaņas, guvis smagus apdegumus un sākotnēji ievietots slimnīcas Reanimācijas nodaļā, bet pēc tam pārvests uz Rīgu.

Šobrīd zēna stāvoklis vērtējams kā stabils, informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Neimane.

Desmit gadus vecais zēns atrodas Rīgas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Apdegumu centra Intensīvās terapijas nodaļā. Viņš ir guvis sejas, plaukstu un kāju apdegumus.

Puisis veseļojas un nenoteiktu laiku turpinās ārstēties slimnīcā.

LETA


Vairāk par notikušo lasiet pirmdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: