Jau ceturto gadu Jūras svētku ieskaņā Ventspils t/n "Jūras vārti" norisināsies mūzikas un mākslas pusnakts pasākums Jūrziņš 4. Aktivitātes notiks četrās zālēs, apvienojot mūzikas, vizuālās mākslas un kino žanrus. Pusnakts īpašie viesi – grupa no Lielbritānijas Kids On Bridges.

Kids On Bridges raksturo pozitīvs viegli, elektroniski ritmi un vokāls, kas kopā veido nedaudz dīvainu, bet baudāmu mūziku. Grupai raksturīgo roka un sintīpopa stilu sajaukumu nereti pielīdzina Daft Punk, New Orderun Justice daiļradei, kas, kā atzīst Kids On Bridges mūziķi, arī ir galvenais ietekmes avots. Grupas dibinātājs ir mūziķis Kristians Brags (Christian Bragg).

Kopā ar elektroniskās mūzikas leģendu OMD grupa Kids On Bridges pavisam nesen piedalījās kluba Eric’s atklāšanā, Liverpūlē, kā arī bija ielūgti kā īpašie viesi vienā no slavenākajiem mūzikas klubiem Tipitina Ņūorleānā, ASV. Grupa ar panākumiem ir remiksējusi Gremmy balvu ieguvušo Ledisi singlu „Pieces of Me”, savukārt šobrīd tā strādā pie Lenija Kravitza (Lenny Kravitz) dziesmu remiksiem.

 

Dalību pasākumā arī ir apstiprinājusi Latvijā labi pazīstamā grupa PeR un elektroniskās mūzikas projekts Riga Metro, kā arī radio „Naba” raidījuma „Rasols” dīdžeji Arno un Bombey.

Mūzikas un mākslas pusnakts „Jūrziņš 4” notiks 13. jūlijā plkst. 20.00 Jūras svētku laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: