Ventspils Augstskolas students Artūrs Spulle (23), kam nesen atklāts ļaundabīgs audzējs 4x4x4 cm lielu smadzeņu stumbrā, viņa vecāki, tuvinieki, draugi, studiju biedri un Ventspils Augstskola aicina finansiāli palīdzēt, lai Artūram Vācijā varētu veikt augsta riska operāciju.

Artūram, Ventspils Augstskolas Elektronikas 2 kursa studentam, nesen atklāja ļaundabīgu audzēju 4x4x4 cm lielu smadzeņu stumbrā, kura pēc ārsta vārdiem, ir visnevēlamākā vieta, jo tā atbild par visām cilvēkam svarīgām funkcijām - redzi, dzirdi, domāšanu, runāšanu, kustībām u.c. Tā kā Latvijā nav iespējams veikt šāda veida operāciju augstā riska dēļ, ar varbūtību, ka Artūrs uz mūžu paliek paralizēts vai nepārcieš šo operāciju, Artūra tuviniekiem tiek piedāvāts veikt nedrošu apstarošanu, kuras rezultātā audzēja augšanas ātrums nedaudz tiktu samazināts, kas uz nezināmu laiku, varētu paildzināt Artūra dzīvi, vai arī audzējs turpinās attīstīties vēl ātrāk.

Artūra tuvinieki nepārtraukti sazinās ar dažādu pasaules valstu institūcijām, lai atrastu speciālistu, kurš būtu pietiekami pieredzējis un spētu uzņemties risku, lai veiktu šāda līmeņa operāciju. Atrodot šāda līmeņa speciālistu, joprojām pastāv augsts risks, ka Artūrs var palikt par invalīdu uz mūžu vai pat neizdzīvot. Tomēr, bez šīs operācijas Artūram nav atlicis ilgi dzīvot.

Pašlaik Artūram ir piedāvājums doties uz Vāciju un veikt augsta riska operāciju, pirms kuras ir jāsamaksā apmēram 26 000 eiro. Diemžēl Artūra tuviniekiem nav šādas naudas, tāpēc Artūra vecāki, tuvinieki, draugi, studiju biedri un Ventspils Augstskola aicina palīdzēt Artūram un ziedot naudu operācijai. Katrs saziedotais lats Artūram dod cerību tikt tuvāk mērķim.

Naudu ziedot Artūra draudzenei Montai Celmai, personas kods 150891-11630, uz Swedbank kontu LV64HABA0551031917200. Norādot mērķi: Artūra Spulles operācijai

Artūra tuvinieki un draugi saka paldies visiem, kuri viņus neatstāj vienus šajā nelaimē.

Ar mīlestību pret savu dzīvi, palīdziet arī Artūram dot iespēju dzīvot.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: