Ventspils pašvaldība sniegs materiālu atbalstu vispārizglītojošo skolu 9. un 12. klašu beidzējiem - bērniem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī trūcīgiem un maznodrošinātiem bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem.

Paredzēts, ka pabalstu 25 latu apmērā varēs saņemt 49 bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, bet pabalstu 30 latu apmērā - 7 trūcīgi un maznodrošināti bērni, kuri palikuši bez vecāku gādības.

Pabalstu skolas izlaidumam varēs saņemt abās Sociālā dienesta kasēs  Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39 no š.g. 28. maija līdz 15. jūnijam. Pabalstu iespējams pārskaitīt arī uz tā saņēmēja bankas norēķinu konta numuru.

Lai saņemtu pabalstu, skolēnu vecākiem vai arī skolēnam pašam (no 18 gadu vecuma) Sociālajā dienestā jāuzraksta iesniegums ar lūgumu piešķirt pabalstu. Ja mācību iestāde, kuru skolēns absolvē, neatrodas Ventspils pilsētas pašvaldības teritorijā, tad jāiesniedz arī izziņa no mācību iestādes, kas apliecina, ka absolvents ir vispārizglītojošās skolas 9. vai 12. klases skolēns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: