Divās aizvadītajās nedēļas nogalēsVentas kreisajā un labajā krastā (Pārventā), pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi organizēja lielgabarīta atkritumu savākšanas akciju.

Ventas kreisajā krastā tika uzstādīti 8 lielgabarīta atkritumu konteineri ar ietilpību 7m³, kas tika iztukšoti 69 reizes, bet Ventas labajā krastā (Pārventā) tika uzstādīti 9 lielgabarīta atkritumu konteineri ar ietilpību 7m³, kas tika iztukšoti 56 reizes.

Kopā tika savākti 875m³ lielgabarīta atkritumu, kas ir par 84m³ atkritumu vairāk kā 2011. gada pavasara lielgabarīta atkritumu savākšanas akcijā.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts" un Ventspils pilsētas dome pateicas iedzīvotājiem par izrādīto atsaucību un cer uz turpmāku sadarbību arī nākamajās akcijās.

Atgādinām, ka sīkāku informāciju par atkritumu apsaimniekošanu Ventspilī iedzīvotāji var saņemt pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sanitārās tīrīšanas iecirknī Pils ielā 12, vai pa tālr. 63626920.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: