Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pužiņu medniekiem nopietna jubileja

Viens no visvecākajiem medību kolektīviem Latvijā – Puzes mednieku klubs – pēc dažām dienām, 5. maijā, atzīmēs savu 50 gadu jubileju. Šajā laikā nomainījušies desmit vadītāji un stafeti pārņēmuši kādreizējo mednieku dēli.

Terēzas flauta skan kā vējš

Mūzikas skolas 3. klases audzēkne Terēza Tīrmane ieguvusi pirmo vietu Kārļa Štrāla XIII Starptautiskajā konkursa Jaunais flautists jaunākajā grupā.

2.lpp. Viedoklis: "Godīgums nav īsti cieņā", laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Patiesums un godīgums darba vietā neveicina karjeras izaugsmi, secinājuši britu pētnieki. Savas patiesās dabas atklāšana partnerim un draugiem cilvēku padara laimīgāku, taču darba vidē patiesums nepalielinās izredzes kāpt pa karjeras kāpnēm.»

3.lpp.

Izpārdod Bau-How iekārtas

No bijušās māju moduļu ražotnes Bau-How palikušas pāri tikai nepārdotas iekārtas un bijušie darbinieki, kas joprojām gaida, kad viņiem izmaksās algu par nostrādātajiem mēnešiem. Uzņēmums faktiski vairs nepastāv, jo tas nedarbojas, bet tā iekārtas ir izliktas izsolē.

Aizdegas ogļu šķirotājs

Ogļu šķirotāja degšana otrdienas rītā ostu uz kādu laiku ietina iespaidīgos melnos dūmos, bet ugunsnelaimi izdevās ātri likvidēt un lielu postu tā nenodarīja.

Vimbas vietā milzīga karpa

Ventspilniekam Grigorijam Sorokam vimbu ķeršana Ventā beigusies ar iespaidīgu izmēru karpas izzvejošanu.

4.lpp. Pašvaldība informācija

5.lpp. Veselības aprūpe. Slimnīca pilnveido akadēmisko jomu

Jau pagājis gads, kopš Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca ik mēnesi rīko klīniskās konferences, kurās mediķi dalās pieredzē un pilnveido savas zināšanas.

Pediatri sadarbojas ar ģimenes ārstiem

Ventspils slimnīcas pediatrijas dienesta vadītāja dr. Ieva Ozola regulāri pulcē slimnīcas pediatrus un Ziemeļkurzemes novadu ģimenes ārstus, lai kopīgi rastu veiksmīgāko sadarbības modeli bērnu ārstēšanā.

6.lpp. Sports. Macukam uzvara Izaicinājuma kausā

Motokluba Rodeo līderis Toms Macuks izcīnījis otro vietu Baltijas jūras Izaicinājuma kausa otrā, noslēdzošā, posma sacensībās Igaunijā, Vīlandē. Tomēr ar to pilnībā pietika, lai viņš divu posmu kopvērtējumā triumfētu spēcīgākajā MX Open klasē.

Jaunajiem hokejistiem bronza Ventbunkera kausā

Vairākas dienas Olimpiskā centra Ventspils Ledus hallē risinājās Ventbunkera balvas izcīņas sacensības hokejā, kurās sacentās 10 līdz 11 gadu jauni spēlētāji. Šoreiz labākie izrādījās Rīgas Prizmas hokejisti, bet ventspilnieki ierindojās trešajā vietā.

7.lpp. Dome informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: