30. jūnijā, atzīmējot desmito gadadienu kopš „Govju parādes Ventspils 2002” norises, Ventspils ielās, skvēros un parkos atkal iemājos 24 krāšņas un daudzveidīgas „Govju parādes Ventspils 2012” dalībnieces.

Lai katram interesentam ērti un vienuviet būtu iespējams iepazīties visiem ar Govju parādi saistītajiem jautājumiem, no 20. aprīļa Ventspils pilsētas pašvaldība piedāvā apmeklēt jauno, īpaši šim pasākumam veltīto, mājas lapu www.cowparade.ventspils.lv.

Jaunā mājas lapa šobrīd ir pieejama četrās valodās – latviešu, krievu, angļu un vācu. Drīzumā iecerēts lapu papildināt arī ar lietuviešu valodas versiju. Lapā ir atrodama informācija par pirmo govju parādi Latvijā un visā Austrumeiropā, kas pirms desmit gadiem notika Ventspilī, un šajā gadā Govju parādes ietvaros plānotajām aktivitātēm, kā arī informācija par māksliniekiem, kuri apņēmušies apgleznot „Govju parādes Ventspils 2012” gotiņas.

Tāpat mājas lapā apskatāmas foto galerijas, kur lapas apmeklētāji var iepazīties ar gotiņām, kas „reiz ganījās un joprojām ganās” Ventspils skvēros un parkos, kā arī drīzumā varēs iepazīties ar foto mirkļiem no jauno gotiņu tapšanas. Iecerēts, ka ar laiku mājas lapā būs pieejamas video reportāžas par gotiņu tapšanu un Ventspils pilsētas karte ar vietām, kur šovasar ieplānots izvietot Govju parādes dalībnieces.

Tāpat visa aktuālākā informācija par Govju parādi ir atrodama sociālajos medijos. Mūs var atrast Facebook.com: www.facebook.com/CowParade2012InVentspils, Draugiem.lv: www.draugiem.lv/govjuparade un Twitter.com: twitter.com/#!/GovjuParade.

Savukārt informāciju par pilsētu un pilsētā notiekošo arī turpmāk atradīsiet www.ventspils.lv, bet informāciju par to, kā nopelnīt Ventspils naudu „ventus”, ko apskatīt Ventspilī, kur šeit atpūsties, paēst un nakšņot, iespējams atrast Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: