Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Paši veido skaistāko pagalmu 

Talsu ielas 37. mājas iedzīvotāji nolēmuši savu pagalmu padarīt par visskaistāko Pārventā. Viņi ir pārliecināti, ka veidot apkārtējo vidi pašu rokām ir labāk un konstruktīvāk, nekā gaidīt, kad kāds kaut ko izdarīs viņu vietā.

Izglābj Ventā slīkstošu, aklu suni 

Tāds kā pazaudējies un apmulsis no kaimiņu skaļās riešanas patversmē Rembo jau trešo dienu pavada gaiši dzeltens suns. Viņu – ar pēdējiem spēkiem cīnāmies par izdzīvošanu Ventas viļņos – ieraudzīja cilvēki un izsauca glābējus.

2.lpp. Viedoklis: "Mums jau tas viss ir...", laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Jeļena Naruševiča

«Lai spētu novērtēt to, kas tev ir, reizēm atliek uz laiku izrauties no ierastās vides. Visbiežāk mūsu pasaules uztveri aprobežo koncentrēšanās uz sīkumiem un personīgajām nebūšanām, kad sāk likties, ka citiem viss ir labāks – gan zāle zaļāka, gan debesis zilākas, gan darba vairāk, gan priekšniecība dāsnāka. Pagājušajā nedēļā ventspilnieku grupa kopā ar tūristiem no citām Latvijas pilsētām apmeklēja Amsterdamu.»

3.lpp.

Siltuma abonentu daļai jauna mājvieta 

Kopš otrdienas Ventspils siltuma kreisā krasta abonentu daļa un kase atrodas jaunās telpās – Pils ielā 12. Uz palikšanu.

4.lpp. Izglītība. Uzzinās, kam pieder debesis

Šodien konkursa Mums pieder debesis 2012 apbalvošanas ceremonijā Bērnu zinātnes centrā Z(in)oo Cēsīs tiks paziņoti to divu jauniešu vārdi, kuri šovasar pārstāvēs Latviju kosmosa nometnē ASV Kosmosa un raķešu centrā Alabamā.

Skolotāja Lāce prot būt stingra

Zlēku pamatskola nupat nosvinējusi savu 215. dzimšanas dienu. Matemātikas skolotāja GINTA MĀRĪTE LĀCE skolā strādā jau 49. gadu. Šogad viņa audzina devītos, un par saviem audzināmajiem runā ar lielu atbildību un mīlestību.

5.lpp. Intervija. Māca angļu valodu pasaulē

Ventspils Augstskolas absolvents ALEKSANDRS VLASENKO ar savu pieredzi pierāda, ka alma mater sienās gūtās komunikācijas zināšanas un iemaņas var noderēt pat jomā, kas sākotnēji nešķiet saistīta ar pamatspecialitāti, un pilnīgi svešā kultūrā. Kopā ar sievu viņš ir devies uz Ķīnu, kur jau pusgadu vietējiem bērniem māca angļu valodu.

6.lpp. Sports. Baltijas Ekspresis iekļūst Rietumu līgas finālā

Aizvadījuši divas grūtas pusfināla cīņas, kurās abās tika svinēta uzvara pār SK Kandava, Rietumu līgas finālā kā pirmie iekļuvuši Baltijas Ekspreša basketbolisti, kuru pretinieki būs pāra Jūrmalas SS/Sloka un Talsi uzvarētāji.

Veterāniem uzvara starptautiskajā turnīrā

Sporta hallē Pārventa notika starptautisks futzāla turnīrs UEFS Eurocup 2012 veterāniem 40+, kurā nepārspēti palika mūsu spēlētāji.

7.lpp. Dome informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: