Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Labiekārto skolas un bērnudārzus

Lai arī līdz mācību gada beigām vēl ilgi, pilsētas pašvaldība jau uzsākusi vērienīgu izglītības iestāžu infrastruktūras remonta un uzlabošanas programmu. Šiem mērķiem plānots iztērēt vairāk 1,25 miljonus latu.

Kā svinējām Lieldienas

Foto un ziņas par svētku dienām

2.lpp.Viedoklis: „Kā ir patiesībā?”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Valdības vīru runas tikai retais vairs ņem par pilnu, jo vārdi nesaskan ar darbiem un paustais ar īstenību. Eiropas valstis, kas, grūtībās nonākot, rīkojušās un joprojām turpina rīkoties absolūti pretēji Latvijai, steidzot pieņemt lēmumus, kas palīdz cilvēkiem izkļūt no grūtībām, nebeidz vien slavēt Dombrovski kā labāko premjeru, kurš it kā nostādījis krīzē grimstošu valsti uz kājām.»

3.lpp.

Fotopastkarte ar pili fonā

Gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, arī Ventspilī ieviests Eiropā populārais fotografēšanās veids – glezna rāmī.

Aktīvi uzpērk lietotus auto

Pēdējā laikā teju vai ikkatrā Ventas Balss izlaidumā un arī portālā ventasbalss.lv parādās sludinājumi, ka tiek uzpirktas lietotas automašīnas.

Raudzīsies, lai neblēdās

Lai novērstu iespēju, ka nauda tiek izmaksāta nepamatoti, ar aprīli mainījusies uzturlīdzekļu maksāšanas kārtība.

 

4.lpp. Politika. Valdības lēmums pretrunā ar Satversmi

Tiesībsarga birojs uzskata, ka pensionēšanās vecuma paaugstināšana ir pretrunā ar Satversmi. Lai arī valdība šādu lēmumu jau atbalstījusi, par to vēl gaidāmas asas diskusijas Saeimā. To neatbalsta arī opozīcija, bet arodbiedrības sola protesta akcijas.

Dombrovskispremjerē jau 3 gadus

Lai arī nevienam nav šaubu par premjerministra nosvērtību, stabilitāti un disciplīnu, viņa piekoptā ekonomikas politika tiek vērtēta neviennozīmīgi. Valdība priecājas par finanšu rādītājiem valsts budžetā, bet iedzīvotāju maciņos naudas vairāk nepaliek. Latvija kļūst stabilāka, uzticamāka, bet – tukšāka.

5.lpp. Novadā. Pēta Užavas ciemu vēsturi

Bijusī užavniece Skaidrīte Salmiņa, kas 17 gadus dzīvojusi Dzirtniekciemā, apkopojusi atmiņu un spoku stāstus, pētīti arī vietvārdi.

Dziesmā meklē siltumu

Šonedēļ novadā pieredzes bagātākais sieviešu ansamblis Mežaroze svin 35 gadu jubileju. Ansambļa deviņām dalībniecēm un vadītājai netrūkst ne dzirkstošas enerģijas, ne dzīves gudrības, un savulaik augsti nostādīto kvalitātes latiņu viņas spējušas noturēt augstu.

6.lpp. Fotoreportāža – Lieldienas!

7.lpp. Intervija. Larisa Cekanaviča: «Esam ekonomiskās klases tūristi»

Kādreiz viņa sapņoja ceļot, lai no pirmavotiem iegūtu informāciju savām ģeogrāfijas stundām. Tagad Larisa Cekanaviča ceļo pa pasauli, lai pārvestu mājās savā fotoaparātā uzņemtas nepazīstamu cilvēku sejas un dažādu pasaules nostūru ainavas. Viņas fotoreportāžas un ceļojumu piezīmes parādās arī portālā ventasbalss.ru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: