Ventspils Digitālais centrs piedalās starptautiskā projektā – „Eiropiešu digitālo prasmju veicināšana”, lai ar interaktīvām multimediju metodēm popularizētu un padarītu pieejamāku oficiālo pašvaldības informāciju un e-pakalpojumus.

Projekta laikā Ventspilī tiks izvietoti interaktīvi ekrāni, kuros, izmantojot speciālu projektā radītu interaktīvu programmu, pilsētas iedzīvotāji un viesi varētu iepazīties ar aktuālo informāciju par notiekošo pilsētā, par jaunākajiem domes lēmumiem un pakalpojumiem, kā arī par aktualitātēm un e-pakalpojumiem nacionālā un Eiropas mērogā, piemēram – darba piedāvājumiem, laika prognozi un citu saistošu informāciju no Eiropas valstīm. Šī informācija būs bez maksas pieejama ikvienam interesentam.

Projekts tiek īstenots Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju politikas atbalsta programmas ietvaros līdz 2014. gada 30. jūnijam sadarbībā ar 12 partneriem no 9 dažādām Eiropas valstīm un to finansiāli atbalsta Eiropas Komisija. Sīkāk ar projekta norisi iespējams iepazīties mājas lapā www.seed-project.eu vai sekojot projekta aktivitātēm Latvijā sociālajā tīklā Facebook.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: