Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā 2. līgas turnīrā pie astotā panākuma tika Tornado otrās komandas spēlētāji, kas spraigā cīņā ar 4:3 pieveica VPP hokejistus.

 

Viesuļi rezultātu atklāja jau mača trešajā minūtē, bet līdz otrās trešdaļas vidum tas vairs nemainījās. VPP hokejistiem izdevās rezultātu izlīdzināt, bet Tornado 2 tūlīt arī atbildēja ar precīzu metienu. Izšķirošajā periodā policisti vēlreiz panāca līdzsvaru, bet sāncenšu atbilde šoreiz bija vēl iespaidīgāka – divi vārti desmit sekunžu laikā un 4:2 uz tablo. Nepilnas četras minūtes līdz mača beigām VPP tika viena precīza metiena attālumā, tomēr vēlreiz izlīdzināt rezultātu viesuļi viņiem neļāva.

 

Spraigā pēdējā trešdaļā bija pamatīgi nokaitēju atmosfēru uz ledus, jo bija ne tikai daudz noraidījumu, bet arī disciplinārsodi. Īpaši šoreiz izcēlās Tornado 2, trešajā periodā nopelnot 42 no 46 soda minūtēm, bet 30 no tām vārtsargam Aivaram Vēzim. Savukārt policistiem divi no trim noraidījumiem bija par rupjību.

 

VPP komanda palaida garām iespēju turnīra tabulā apsteigt Dundagu 2 un pakāpties uz otro vietu, savukārt viesuļi nu vēl vairāk pietuvojušies pirmajam trijniekam – viņu rēķinā ir 18 punktu, Kurekss komanda izcīnījusi 19, bet pa 22 ir policistiem un dundadzniekiem. Pārliecinoši 2. līgas vadībā turas Rodeo (31), bet tik droši pēdējie šobrīd ir kuldīdznieki (11).

 

Notikušas dažas izmaiņas sacensību kalendārā. Ceturtdien paredzētais mačs starp Kuldīgu un Dundagu 2 pārcelts par stundu vēlāk un sāksies pulksten 21. Savukārt sestdien pulksten 17.15 1. līgas mačā nūjas krustos Tornado un PitStop. Vēl viena spēle paredzēta piektdien, pulksten 19.15 – Rodeo pret Tornado2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: