Uldis Boitmanis, Olimpiskā centra Ventspils valdes priekšsēdētājs, aicina ikvienu nodarboties ar atlētisko vingrošanu profesionālu Olimpiskā centra Ventspils instruktoru vadībā.

Daudzi cilvēki izvēlas pirkt tādu apģērbu, kas noslēpj fiziskos trūkumus. Piemēram, šujot uzvalku, labs skroderis parūpēsies, lai jūs tajā labi izskatītos – ieliks pleciņos polsterus un veiks citas korekcijas. Un kā gan citādi, jo pēc jūsu ārējā izskata spriedīs par jums. Pavisam cita lieta ir T krekls (angliski T shirt, krieviski futbolka). Ilgu laiku šā tipa krekli kalpoja kā apakšveļa.

Leģenda vēstī, ka kāda popzvaigzne no rīta paģiraina pie žurnālistiem izgājusi tieši šādā kreklā. To uzskatīja par sevišķu šiku, un drīz visa pasaule sāka tērpties T kreklos. No sākuma visi krekli bija baltā krāsā. Pēc tam tos izdomāja krāsot dažādās krāsās. Vēlāk krekli tika apdrukāti ar dažādiem zīmējumiem, izaicinošiem uzrakstiem. Vispopulārākie tomēr ir baltie krekli, jo šī krāsa vizuāli paplašina jūsu figūru. Melnā krāsa samazina gabarītus un principā der tikai vareniem stāviem. Solīdam, sevi cienošam cilvēkam nepiestāv nekādi uzraksti, ja nu vienīgi Boss.

Ievadvārdi ir uzrakstīti, un nu ķersimies pie lietas. Sākas pavasaris, ārā spīd saule, atlidojuši strazdi. Sameklējam skapī pasaulē pašu populārāko vīriešu apģērba gabalu un... izrādās, T krekls ir pats nodevīgākais apģērba gabals! Tas jums nav uzvalks ar mākslīgajiem pleciem. Te viss ir kā uz delnas – šaurais krūšu kurvis, plānās rociņas. Par vēderu nerunāšu, jo tas ir sitiens zem jostas vietas. Liekas, viss vienkārši. Raujam nost uzvilkto T kreklu un nomainām to pret... faktiski nav jau pret ko mainīt. Tāpēc mums ir tikai viena izeja – jāmaina figūra!

Faktiski raksts nav par ģērbšanās stilu un modi, bet aicinājums jums nodarboties ar atlētisko vingrošanu profesionālu Olimpiskā centra Ventspils instruktoru vadībā. Mērķi atlētiskajā vingrošanā var būt dažādi – vieni grib tikai labi justies un var trenēties divas reizes nedēļā, citi grib kļūt spēcīgāki, uzstādīt jaunus personīgos rekordus, tāpēc jātrenējas četras piecas reizes nedēļā. Liels treniņu darbs jāiegulda arī tiem, kuri grib, lai viņiem piestāv T krekls. Ir speciāla programma, pēc kuras jātrenējas divas dienas pēc kārtas, un tad ir viena atpūtas diena. Viss ir pavisam vienkārši – jo lielāki mērķi, jo lielāks darbs ir jāiegulda.

Par pareizu ēšanu šodien nerunāšu, jo tas ir garš stāsts. Kā noslēpumu varu pateikt tikai to, ka jāēd sešas reizes dienā un vienā ēdienreizē var apēst tikai tik daudz, cik var paņemt vienā plaukstā.

Kokvilnas T krekli ātri izplešas un zaudē formu. Novēlu jums iegādāties T kreklu no kokvilnas kopā ar poliesteru. Tāds krekls velkas tā, it kā būtu izgatavots no plānas gumijas un kļūst it kā par otro ādu.

Kā tur Imants Kalniņš dziedāja: «Šī dziesma nav par krekliem, bet par sirdsapziņu.» Es gribētu piebilst autora teiktajam – šī dziesma ir par skaistu figūru!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: