51. gada vecumā pēc nelaimes gadījuma miris futbola kluba "Ventspils" prezidents Jurijs Bespalovs.

FK "Ventspils" informēja, ka Bespalovs miris 4.aprīļa vakarā, bet sīkāku informāciju par viņa nāves apstākļiem nesniedza.

Kā informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins, Bespalovs miris savās mājās Ventspils novada Piltenes lauku teritorijas Ūdrandē. Pēc informācijas, kas pašlaik ir policijas rīcībā, Bespalovs gājis pa kāpnēm un nokritis. Izsaukta neatliekamā medicīniska palīdzība, taču viņa dzīvību nav izdevies glābt.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas, lai noskaidrotu Bespalova nāves apstākļus un cēloņus. Vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse. Uzņēmēja un Futbola kluba „Ventspils” prezidenta Jurija Bespalova tuvinieki informē, 5.aprīļa pēcpusdienā saņemts tiesu medicīniskās ekspertīzes slēdziens, kurā secināts, ka Bespalova nāves iemesls ir akūta sirds mazspēja.

1960.gada vasarā dzimušais Bespalovs, strādājot par "Ventspils" kluba prezidentu, četras reizes aizveda to līdz triumfam Latvijas virslīgas čempionātā.

Ilggadējais "Ventspils" prezidents iepriekš darbojies arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdē. Bespalovs bija FK "Ventspils" prezidents kopš tā dibināšanas 1997.gadā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: