Ventspils Jaunrades nama zālē noticis svinīgs pasākums, kas bija veltīts pašvaldības SIA „Ventspils reiss” pastāvēšanas 15 gadu jubilejai.

Tajā tika sumināti uzņēmuma veterāni, kas  pašvaldības SIA „Ventspils reiss” nostrādājuši 12 -15 gadus.

Svinīgajā pasākumā piedalījās  viesi no Ventspils domes – domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, priekšsēdētāja vietnieki Jānis Vītoliņš, Didzis Ošenieks un Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas pārstāvji - Ilgvars Kalniņš, Ivo Ošenieks, Valsts SIA „Autotransporta direkcija” valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs, sadarbības partneri -  SIA „Latta” un a/s „Talsu autotransports”,  pārstāvji no  a/s „Tukuma auto”, kā arī, protams, uzņēmuma darbinieki. Tika pasniegti atzinības raksti un teikti vēlējumi veiksmīgam darbam vismaz nākamajiem 15 gadiem.

Atzinības  rakstus Ventspils domes vārdā par mūža ieguldījumu autotransporta nozarē pasniedza Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Valsts SIA  „Autotransporta direkcija” vārdā par ieguldījumu sabiedriskā transporta attīstībā – SIA „Autotransporta direkcija” valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs, savukārt Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas vārdā par ieguldījumu pasažieru autopārvadājumu attīstībā  - Ilgvars Kalniņš.

Apbalvojamo vidū bija autobusu vadītāji ar šofera stāžu 45 un 49 gadi, kā arī tehniskie darbinieki, kas visu savu mūžu veltījuši transporta nozarei.

Augstāko novērtējumu Satiksmes ministrijas vārdā  par ieguldījumu autotransporta nozarē  Bogdanam Grigjanam (15 gadus strādā pašvaldības SIA „Ventspils reiss”) un Petro Muzikam (šofera stāžs 45 gads, no tiem pasažieru pārvadājumos – 45) pasniedza Valsts SIA  „Autotransporta direkcija” valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs.

Svinīgajā pasākumā atzinību par aktīvu darbību un ieguldījumu Latvijas pasažieru pārvadājumu attīstībā saņēma arī „Ventspils reiss” valdes priekšsēdētājs Arturs Lieģis, kurš nu jau trešo reizi ievēlēts Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas valdē un turpina pildīt arī viceprezidenta pienākumus.

Pasākumu ar saviem priekšnesumiem kuplināja Ventspils teātra aktrises Indra Vītiņa un Ineta Kalniņa, kas atraktīvi iepazīstināja ar dažiem fragmentiem no Veltas Akmenes  „Autobusā noklausītām sarunām ”, kā arī mūziķi no grupas „Mazā Parīze”, kas uzņēmumu apsveica pat ar īpaši šim gadījumam sacerētu skaņdarbu.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” dibināts 1997. gada 14. martā, lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus Ventspils pilsētas, rajona un starppilsētu maršrutos. Savas pastāvēšanas 15 gados uzņēmums pārdzīvojis dažādus posmus – gan veiksmīgākus, gan mazāk veiksmīgus, tomēr sekmīgi pārvarējis  visas grūtības, saglabājot darba vietas apstākļos, kad valstī ir smaga ekonomiskā situācija.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: