Bijušais BK Ventspils saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kurš sezonas vidū pārcēlās uz Krievijas klubu Spartak Sanktpēterburgā, ar savu jauno komandu iekļuvis ULEB Eiropas kausa pusfinālā.

Spartak kausa ceturtdaļfinālā tikās ar čehu Nymburk, cīņu par Final4 sākot ar uzvaru viesos 68:64. Strēlnieks šajā mačā nospēlēja gandrīz 19 minūtes un palika bez punktiem, bet atdeva četras piespēles, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un reizi apzaga sāncensi.

Savā laukumā tika izcīnīta vēl pārliecinošāka uzvara 86:71, turklāt lielisku sniegumu nodemonstrēja eksventspilnieks – viņš mērķī raidīja visus metienus (2p 5/5, 3p 3/3) un savāca 19 punktus, kā arī atkal izcēlās ar četrām piespēlēm. Kopā ar Jotamu Halperinu Strēlnieks bija labākais punktu guvējs šajā mačā, bet, pats galvenais, daudz palīdzēja, lai Spartak tiktu uz Final4.

Izšķirošās cīņas ULEB Eiropas kausā notiks Piemaskavas Himkos, un tieši mājinieki būs Strēlnieka kluba sāncenšu pusfinālā. Otrajā pārī tiksies Spānijas Valencia ar Rihardu Kuksiku sastāvā un Lietuvos rytas. Final4 turnīrs risināsies 14. un 15. aprīlī.

Foto:eurocupbasketball.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: