Ventspils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt ierosinājumus par iespējamo Ventspils starptautiskā ziedu paklāju festivāla devīzi, informēja pašvaldībā.

Ziedu paklāju festivāls notiks Ventspils pilsētas svētku laikā no 3. augusta līdz 5. augustam.

Ventspils starptautiskais ziedu paklāju festivāls šogad notiks jau divpadsmito reizi. Iecerēts, ka floristi šogad veidos ziedu paklājus sešu kvadrātmetru platībā, brīvi izvēloties paklāja ģeometrisko formu.

Ierosinājumus par šī gada festivāla devīzi līdz 10. aprīlim iespējams izteikt Ventspils pašvaldības portāla komentāru sadaļā pie attiecīgās ziņas, kā arī sūtot elektroniskā pasta vēstuli Pilsētas mārketinga nodaļai uz adresi marketings@ventspils.gov.lv.

No iesniegtajiem devīžu variantiem festivāla organizatori izvēlēsies piemērotāko.

Starptautiskais Baltijas ziedu paklāju festivāls ik gadu piesaista lielu dalībnieku un skatītāju uzmanību. Ziedu paklāju veidošanā piedalās ne tikai Latvijas floristi un ziedu mīļotāji, bet arī dalībnieki no ārvalstīm.

Iepriekšējos gados ziedu paklāju festivālam ir bijušas dažādas devīzes, piemēram, raksti, laiks, vasaras vīzijas, vēja spēles, krāsainās pasakas, tilti, ziedu sakta u.tml.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: