Latvijas Reģionu apvienība un partija “No sirds Latvijai” vienojušās nebalsot par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa nominētā Ministru prezidenta kandidāta Māra Kučinska (ZZS) vadītu valdību.

Par to aģentūru LETA informēja LRA Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dainis Liepiņš, norādot, ka salīdzinājumā ar pašreizējo valdību politikas piedāvājumā nekas nav mainījies un abi politiskie spēki nevēlas būt kā "plāns B" valdības veidošanas procesā.

Jau vēstīts, ka Kučinskis iepriekš aicināja partiju "Vienotība" nepamest valdošo koalīciju un strādāt viņa vadībā. Jaunā valdība būtu jāveido pašreizējās koalīcijas trīs partijām, pēc savas nominēšanas norādīja Kučinskis. Viņš uzsvēra, ka gaidīs partijas "Vienotība" atbildi par to, vai tā ir gatava strādāt politiķa vadītā valdībā, un līdz sarunām ar "Vienotības" pārstāvjiem Kučinskis pagaidām izslēdz iespēju runāt ar mazajām partijām.

Partija "Vienotība" trešdien pēc valdes un Saeimas frakcijas kopsēdes vēl nesolīja atbalstu Kučinskim, taču pauda gatavību piedalīties valdības veidošanas sarunās.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: