Sniegs uz valsts galvenajiem autoceļiem šorīt braukšanu visvairāk apgrūtina Kurzemē, turpretim Latgalē braukšanas apstākļi ir krietni labāki, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Braukšana ir apgrūtināta uz Rīgas apvedceļa, kā arī uz visiem lielajiem ceļiem Kurzemes virzienā, izņemot Ventspils šosejas posmu no Strazdes līdz Usmai.

Apgrūtināta braukšana ir arī pa Jelgavas šoseju visā tās garumā un pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Iecavai.

Uz Daugavpils šosejas sniegs apgrūtina braukšanu vien posmā no Rīgas līdz Ogrei. Uz Latgales ceļiem apgrūtināta braukšana ir no Rēzeknes līdz Ludzai, tikmēr uz pārējiem lielajiem ceļiem šajā reģionā braukšanas apstākļi ir apmierinoši.

Savukārt Vidzemes virzienā braukšana ir apgrūtināta uz Tallinas šosejas visā tās garumā, uz Siguldas šosejas no Rīgas līdz Augšlīgatnei un uz Valmieras šosejas no Rīgas līdz Straupei. Tāpat Vidzemē apgrūtināta ir braukšana ceļu posmos Gulbene-Pļaviņas un Gulbene-Smiltene, kā arī pa ceļiem, kas ved no Smiltenes uz Raunu un no Smiltenes uz Virešiem, liecina LVC apkopotie operatīvie dati.

Situācija uz autoceļiem gan var strauji mainīties. Autovadītāji tiek aicināti ievērot ceļa segumam un braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu, bet slidenākajos posmos īpaši izvairīties no straujiem manevriem.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: