Ventspils novada pašvaldība izsludina pieteikšanos projektu konkursam ''Mēs savā novadā 2023'' dzīves un vides kvalitātes uzlabošanai Ventspils novadā. Projektu konkursa pasākumu finansēšanas fonds ir 8000 eiro. Viena projekta realizēšanai piešķirs ne vairāk kā 800 eiro.

Projektus var iesniegt līdz 31. maijam elektroniski, parakstītus ar drošu elektronisko parakstu: projekti@ventspilsnd.lv, vai klātienē novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, kā arī novada pilsētas un pagastu pārvaldēs.

Konkurss atbalsta biedrības un nodibinājumus, kas darbojas novada administratīvajā teritorijā un kuriem ir nozīmīga iniciatīva ar plašu sabiedrības iesaisti dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā, kas saistīti ar vides labiekārtošanas, infrastruktūras attīstību un novada tēla veidošanas aktivitātēm. Konkursa prioritātes: atbalsts inovatīviem un kultūrvēsturisko mantojumu apzinošiem projektiem, projektiem, kas sekmē Ventspils novada kultūrvides attīstību, iezīmē apkaimju identitāti, kā arī tādiem, kas nodrošina Ventspils novada publiski pieejamo teritoriju labiekārtošanu. Projektu konkursa mērķi: sekmēt tūrisma attīstību un tūristu piesaisti, vides objektu pieejamību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu, veicināt konkrētas teritorijas (novada, pilsētas, pagasta) tēla veidošanu, arī apmācību, semināru, lekciju, izstāžu, plenēru organizēšana.

Plašāka informācija par projektu konkursu pieejama Ventspils novada pašvaldības mājaslapā: ventspilsnovads.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: