Desmit mēnešus pieci aktīvi jaunieši īstenoja Eiropas Solidaritātes korpusa projektu “Sports solidarizē”, lai sniegtu iespēju citiem jauniešiem un Vārves pagasta iedzīvotājiem bez maksas izmantot treniņu zāli, attīstot sevi fiziski un iekļaujoties vietējā kopienā.

Piecos projekta īstenošanas mēnešos jaunieši tikās ar fizioterapeiti, veidoja izaicinājumus un aktivitātes, lai aicinātu vienaudžus pēc iespējas aktīvāk pavadīt savu ikdienu. Tika īstenotas iespējas aizvadīt treniņu kopā ar citiem jauniešiem, tika aktīvi un atbildīgi iekārtotas telpas, lai tās būtu pēc iespējas piemērotākas sporta aktivitātēm. Tika veidoti konkursi, kuru ietvaros dalībnieki bija aicināti noiet vismaz 10 000 soļu dienā, kā arī trenēties izveidotajā sporta zālē. Tika rīkota arī talka, jo aktīvs dzīvesveids ir ne tikai treniņi sporta zālē, bet arī ikdienas aktivitātes, apvienojot patīkamo ar lietderīgo.

Jaunieši projekta īstenošanas ietvaros daudz mācījušies gan praktiski - veicot darbus treniņu zālē, gan nodrošinājuši publikācijas par projektu, kā arī sazinājās ar uzņēmumiem par pasūtījumu veikšanu un nodrošinājuši veiksmīgu savstarpējo sadarbību. Katrs projektā pavadītais mēnesis devis iespēju augt, brīvprātīgi pierādīt savas prasmes un, pats galvenais – sniedzis iespēju citiem jauniešiem sevi attīstīt.

Ir ieguldīts milzīgs darbs, par kuru jaunieši ļoti lepojas, tāpēc papildus tiek atgādināts, ka treniņu zāle ir pieejama visiem. Vārves pagasta Rozītēs tiek gaidīts ikviens, kurš vēlas piepildīt savu ikdienu ar sportiskām aktivitātēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: