Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' un veikaliem ''top!'' šķirošanas kampaņā Vislatvijas ''Elektronikas šķiratlons'' aicina Ventspils novada iedzīvotājus līdz 14. septembrim pieteikt nolietoto un vairs nevajadzīgo elektroiekārtu bezmaksas izvešanu no savām mājsaimniecībām vai uzņēmumiem.

Piedaloties akcijā, ir iespēja laimēt noderīgas balvas - veikalu ''top!'' dāvanu kartes un īpašu balvu no pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts''.

Pieteikties elektronikas izvešanai var, aizpildot reģistrācijas anketu šeit - https://ej.uz/elektronikas_skiratlons, zvanot pa tālr. 27853830 vai rakstot uz e-pastu elektronika@ecobaltiavide.lv, norādot precīzu adresi, apjomu un kontaktinformāciju.

Elektrotehnikas savākšana no pieteiktajām adresēm Ventspils novadā notiks no 22. līdz 25. septembrim. Visai pieteiktajai tehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai pie nama vai ēkas ārdurvīm un ārpus nožogotas teritorijas, brīvi pieejamā vietā to savākšanai.

Akcijā iedzīvotāji var nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c., gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces, kā arī papildu var kopā ar elektroniku nodot uzkrātās baterijas un akumulatorus. Lai pieteiktu izvešanu adresē, minimālajam kopējam nodoto lietu svaram jābūt vismaz 30 kg.

Vairāk par šķirošanas kampaņu var lasīt Latvijas Zaļā punkta mājas lapā www.zalais.lv sadaļā ''Jaunumi''.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Kriska 17.08.2020, 09:00:25

    Pilsētniekiem arī var pieteikties?

  • 0
    ventasbalss.lv 17.08.2020, 09:51:57

    Kā jau rakstā minēts - Ventspils novada iedzīvotāji!

  • 0
    Daria 17.08.2020, 09:27:15

    Anketā nemaz netiek piedāvāts atzīmēt Ventspils novadu

  • 0
    ventasbalss.lv 17.08.2020, 09:50:43

    Latvijas Zaļais punkts informē, ka bija radusies neliela kļūda, bet nu viss ir atrisināts un Ventspils novads ir iekļauts sarakstā.
    Lai jauka diena!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: