25. janvārī Ugāles vidusskolas trešajā stāvā korpusā, kurā reiz bija internāts, atvērs skolēnu pašpārvaldes telpu. Lai to varētu izremontēt, ugālnieki piedalījās Ventspils novada pašvaldības projektu konkursā "Jaunietis darbībā 2018", saņemot līdzekļus materiālu iegādei.

Ugāles vidusskolas direktores vietniecei audzināšanas jomā Andai Aumalei prieks, ka telpu remontā aktīvi iesaistījās mācību iestādes audzēkņi un viņu vecāki. Īpašu ieguldījumu sniedza pašpārvaldes vadītāja Elizabete Gulbe un skolnieces Rēzija Blumfelde un Luīze Daņiļeviča, bet uzteicami ir visi, kuri iesaistījās projekta īstenošanā, lai pašpārvaldei domātā telpa būtu mājīga un ērta. Tajā ir liela un melna tāfele, uz kuras var uzrakstīt idejas un novēlējumus un vērojumus, galds, skapji, dīvāns. Par to, ka skolā vajadzētu atsevišķu pulcēšanās vietu, Ugālē sāka domāt jau 2011. gadā, bet nu sapnis ir īstenojies – par to jāpateicas arī skolas saimniecības daļas Dzintras Rutules iniciatīvai.

25. janvārī Ugāles vidusskolā ieradīsies citu Ventspils novada mācību iestāžu pašpārvalžu pārstāvji, lai kopā ar ugālniekiem svinīgi atvērtu izremontēto kabinetu, kuram dots nosaukums "T–elpa", iesaistījos diskusijā par skolēnu pašpārvalžu uzdevumiem un spēlēs, saturīgi pavadot piektdienas pēcpusdienu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: