28. augustā Tārgales pamatskolā notiks Ventspils novada pedagogu sanāksme Izglītības darba aktualitātes 2018./2019. mācību gadā.

Pasākumu atklās Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, par aktualitātēm jaunajā mācību gadā runās Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča un domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams. Tēmu "Piecas minūtes pirms: par ko pedagogam padomāt jaunā mācību gada priekšvakarā" apskatīs pedagoģijas doktore Aija Tūna, savukārt psiholoģijas pasniedzējs un "Radio Skonto" programmu vadītājs Valdis Melderis vadīs komunikācijas meistarklasi Efektīva komunikācija jeb – gribēju, kā labāk, bet….

Ventspils novada pedagogu sanāksmē piešķirs deviņus pašvaldības apbalvojumus Gada skolotājs, tādējādi novērtējot pašvaldības pedagogu ieguldījumu mācību un audzināšanas darbā, veikumu izglītības kvalitātes paaugstināšanā un radošumu. Apbalvojumu Gada skolotājs piešķirs piecās nominācijās: par inovācijām izglītības procesā, par ieguldījumu un sasniegumiem audzināšanas, ārpusstundu un interešu izglītības darbā, par mūsdienīgu un kvalitatīvu izglītības darba organizēšanu un vadību, par ieguldījumu un sasniegumiem atbalsta pasākumu nodrošināšanā izglītojamajiem un par kvalitatīvu, atbildīgu, radošu darbu, augstu kompetences līmeni, aktīvu sabiedrisko darbību izglītības jomā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: