Šogad jau 12. gadu notiks Jūrkalnes vasaras sezonas atklāšana un talka. 30. maija vakarā talcinieki pulcēsies Jūrkalnes Ugunspļavā, bet pati talkošana notiks sestdien, 31. maijā.

No 2006. gada talkās jūrkalnieši un viņu draugi veido dabas un atpūtas parku 3 ha platībā. Tajā ietilpst Ugunspļava, Zaļais ugunskrūms, Vēju sēta, Baznīcas ābeļdārzs, Zelta mopēda atceres vieta un Dabas takas.

 

Šoreiz jau no plkst. 10 talcinieki strādās Ugunspļavā, kur veiks jaunās lapenes apzaļumošanu, kops dabas takas, attīrīs pludmali. Pēc tam talcinieki tiks aicināti uz lielajām lauku pusdienām. Plkst. 19 Jūrkalnes Tautas namā notiks izstādes Pusatklātā Jūrkalne atklāšana, kurā piedalīsies mākslinieces Ieva Saulīte un Kristiāna Turlaja.

 

Savukārt plkst. 21 Ugunspļavā notiks Jūrkalnes un Valmieras bērnu koncerts, kam plkst. 22 sekos karaoke – vokālā konkursa Dziesmu kari atlase. No Jūrkalnes ceļazīmi uz konkursu, kas notiks 4. un 5. oktobrī uz prāmja Isabelle jūras kruīza Rīga – Stokhoma – Rīga laikā, saņems divi labākie dziedātāji. Svētdienas rītā būs tirgus, bet plkst. 12 Ugunspļavā – noslēguma koncerts ar Kārli Kazāku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: