Novada pašvaldība izsludinājusi konkursu finansējuma saņemšanai kultūras pasākumu rīkošanai.

Novada pašvaldība aicina fiziskas un juridiskas personas, tostarp nevalstiskās organizācijas, izmantot iespēju iegūt līdzekļus tādu pasākumu organizēšanai, kas domāti Ventspils novada kultūrvides veidošanai, kultūras vērtību saglabāšanai, jaunrades attīstīšanai un sabiedrības integrācijas veicināšanai.

 

Izvērtējot pieteikumus, pozitīvi vērtēs piedāvāto līdzfinansējumu un pašu ieguldījumu pasākumu norisē, arī sabiedrības un kompetentu speciālistu iesaistīšanu.

 

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 30. aprīlis, tie jāiesniedz Ventspils novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā (Ventspilī Skolā ielā 4) vai jānosūta pa pastu. Projektu konkursa kopējais finansējums – 7000 eiro, viena projekta realizēšanai – ne vairāk kā 700 eiro.

 

Ventspils pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše norāda, ka šī ir laba iespēja saņemt līdzekļus iepriekš neplānotu radošo ideju īstenošanai: "Budžetā, protams, ir paredzēts finansējums dažādu kultūras aktivitāšu rīkošanai, bet reizēm arī kultūras darbiniekiem rodas negaidītas ieceres, kuru realizēšana bagātina novada iedzīvotāju ikdienu. Šis projektu konkurss ir pieejams katram, turklāt tas nav sarežģīts; domāju, ikvienam ir pa spēkam aizpildīt nepieciešamos dokumentus."

 

2013. gadā Ventspils novada pašvaldība atbalstīja 16 projektu pieteikumus, tostarp Ziemeļkurzemes baznīcu ansambļu sadziedāšanās svētku rīkošanu Landzes baznīcā, novada senioru sporta svētku "Mans dzīves prieks" organizēšanu Vārves pagastā, plenēra "Toņi&Pustoņi" norisi Ugālē, Ķirbju festivāla rīkošanu Popē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: