Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Stādīsim kokus Kurzemes ielā

Šogad koku stādīšanas talkā, kas notiks šo sestdien, tiks turpināts pērn iesāktais – zaļās sienas veidošana gar sliežu ceļu Kurzemes ielā.

Sāk darboties strūklakas

Šodien sāks darboties jau trešā no Ventspils septiņām strūklakām – apsaimniekotāji solījuši ieslēgt Lāses pie Ventspils Augstskolas.

2.lpp. Viedoklis: „Iestādi prieku!”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Koku stādīšana ir kaut kas vairāk nekā lāpstas cilāšana un zemes rakšana. Šajā procesā laikam pats Dievs stāv klāt, to padarīdams par iedvesmojošu notikumu ar labi padarīta darba sajūtu balvā. Dārza darbu cienītājiem stādīšana ir pašsaprotama lieta – tiklīdz zeme mostas pēc ziemas, rokas pašas uzprasās uz zemes darbiem. Taču uzdrošinos domāt, ka arī pilsētniekiem, kuriem dārza lietas absolūti nav pie sirds, kādreiz ienāk prātā doma iestādīt koku.»

3.lpp.

Siltuma lietā pratina klientus

Tiesa turpina skatīt Ventspils siltuma lietu, kurā savas liecības sniegs arī apmēram 80 klienti.

Meklēs noieta tirgu rietumos

Ukrainas politiskās krīzes un Krievijas rubļa nestabilitātes dēļ Latvijas zivju nozarē briest vētra. Virs ūdens noturēsies tikai tas kuģis, tas šprotu ražotājs, kura kapteinis izvēlēsies pareizo kursu.

Kaķis uz jumta saraudina tautu

Kāds bezsaimnieka kaķis Pārventā bija iekūlies nepatikšanās. Situācija atrisinājās pēc nedēļas – sadarbojoties iedzīvotājiem, glābējiem un nama atslēgu glabātājam.

4.lpp. Reklāma.

5.lpp.

Stādīsim kokus Kurzemes ielā

Šogad koku stādīšanas talkā, kas notiks šo sestdien, tiks turpināts pērn iesāktais – zaļās sienas veidošana gar sliežu ceļu Kurzemes ielā.

Reklāma.

6.lpp. Politika. Kandidāti arī no Ventspils

Eiroparlamenta vēlēšanās startēt nolēmuši arī ventspilnieki. Vienu no tiem vēlēšanu dienā varēs atrast biļetenu kaudzītes pašā virspusē – Saskaņas sarakstā, otru pašā apakšā – nacionāļu rindās.

Deputātu krēsli ļoti ienesīgi

Eiroparlamenta deputāta amats ir iekārojamāks nekā Latvijas premjera, prezidenta vai ministra krēsls. Atalgojums un privilēģijas ir daudzkārt lielākas, bet atbildība vietējo vēlētāju priekšā – daudzreiz mazāka.

7.lpp. Izglītība. 4. vidusskola uzņem ciemiņus

Šonedēļ Ventspils 4. vidusskolā viesojas skolēni un pedagogi no Nīderlandes, Turcijas un Ungārijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: