Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vēršas pret sienu apķēpātājiem

Pašvaldības policija un komunālie dienesti izvērsuši cīņu pret sienu apzīmētājiem. Īpašnieki aicināti aprēķināt zaudējumus.

Jūrā pazudušo atrast neizdodas

Ceturtdienas vakarā netālu no Pāvilostas jūrā apgāzusies laiva un pazudis cilvēks. Meklēšanā iesaistījās arī Ventspilī dežurējošais kuģis, bet īsi pirms pusnakts darbi pārtraukti.

 

2.lpp. Viedoklis: „Alu cilvēciņi”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vieni būvē, rada un uztur kārtību, citi – posta. Tāda ir cilvēku daba. Tas, kurš māju uzcēlis vai samaksājis par mājas būvniecību, nekad tīšām nesitīs logus, nedemolēs ēkas fasādi vai neapzīmēs sienas ar nesmukiem zīmējumiem un uzrakstiem.»

 

3.lpp.

Prožektors apžilbina sievieti un kaķi

Skrundas ielas iedzīvotājas sūdzas par pārāk spožā prožektora gaismu, kas spīd no tuvākās daudzdzīvokļu mājas jumta un traucē naktsmieru.

 

4.lpp. Kultūra. Baltijas studentu svētkos arī mūsējie

No 27. līdz 29. jūlijam Daugavpilī norisināsies Baltijas studentu dziesmu un deju svētki, kuros piedalīsies arī pārstāvji no Ventspils Augstskolas.

Līdzīgas, bet reizē tik atšķirīgas

Dvīņu tandēms Agnese un Madara Rutkēvičas jau ir sevi pieteikušas dramaturģijā, kinomākslā, prozā, un šobrīd viņu darba plānā iekļauta dzīvošanās rakstnieku mājā.

Jūrkalnieki gatavojas vasarai

Iestājoties siltākam laikam, tuvojas arī tūrisma sezona, kad ne tikai pilsētā, bet arī novadā norisināsies neskaitāmi interesanti notikumi katra gaumei.

 

5.lpp. Intervija. Gids – tas ir dzīvesveids

Ventspilniece Iveta Rīvāne ir 1993. gādā izveidotās tūrisma aģentūras Tobago īpašniece un dibinātāja. «Sabruka Padomju savienības masveida tūrisma piedāvājums. Neko citu nepratu darīt, tāpēc izveidoju savu uzņēmumu,» saka Iveta, kura ar ekskursantu grupām strādā jau kopš 1975. gada. Viņas kolēģi gidi par Ivetu izsakās īpaši atzinīgi, dēvējot viņu par viszinošāko un pieredzējušāko ekskursiju vadītāju Ventspilī.

 

6.lpp. Ceļasoma. Eiropas zooloģiskie dārzi: brīvie nebrīvē

 

7.lpp.

Nozāģēs četras papeles

Turpinās Lielā laukuma rekonstrukcija. Tās laikā konstatēts, ka vēl četri no tur augošajiem kokiem ir jānozāģē.

Ventspilnieki juku laikos. 5. daļa. 1943. Staļingradas ēna pār Ventspili

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: