Ņemot vērā iedzīvotāju vēlmes un ieteikumus, ir nolemts uzstādīt jaunus, kā arī rekonstruēt vairākus esošos rotaļu un sporta elementus Pārventas Mežaparkā.

Šogad ir paredzēts rekonstruēt Pārventas Džungļu taku un Mežaparkā esošo trenažieru un vingrošanas rīku zonu. Mežaparka teritorija tiks papildināta ar jaunām rotaļu iekārtām mazākiem bērniem, no 3 gadu vecuma, izbūvējot koka rotaļu namiņu ar slidkalniņu un uzstādot šūpoles, bet lielākiem bērniem, no 6 līdz aptuveni 10 gadu vecumam, tiks izveidota jauna šķēršļu trase ar perspektīvu to laika gaitā papildināt ar jauniem elementiem. Tiks saglabāti arī daļa esošie Džungļu takas elementi, tos atjaunojot un pārvietojot. Tāpat plānots izveidot jaunus pastaigu celiņus, iekārtot vecāku atpūtas vietu, uzstādīt papildu soliņus, kā arī jaunu komplekso āra trenažieri.

 

Iekārtas plānots iepirkt gatavā veidā no Vācijas ražotāja EIBE, un būvdarbus plānots uzsākt tuvāko mēnešu laikā, lai jau šovasar mazie pārventnieki varētu izmēģināt jaunās rotaļu iekārtas.

 

Savukārt pilsētas kreisajā krastā šopavasar tiks uzstādītas divas jaunas rotaļu iekārtas Reņķa dārzā – „Sienāzis” un „Mārīte”. Abi elementi ir 3 m augsti, ar gumijas segumu un aprīkoti ar dažādiem rotaļu elementiem, piemēram slidkalniņiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: