Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa 24.aprīlī aicina ventspilniekus uz semināru ciklā Biznesa rīts.

Semināra apmeklētājiem būs iespēja izprast, kas ir vērtīgā, aizsargājamā informācija, kur un kādēļ tā rodas, kas ir šīs informācijas nesēji un kādēļ tā noteiktos veidos būtu jāaizsargā.

 

Tāpat pasākuma laikā piedāvājam palūkoties uz informāciju kā vērtību, kas saistīta ar kopējiem uzņēmumu biznesa procesiem un riskiem, informācijas nesējiem un biznesa informācijas īpašībām – konfidencialitāti, integritāti un pieejamību. Semināra vadītāji – Raimonds Rullis un Egons Spalāns.

 

Raimonds Rullis ir SIA Leilands un Putnis valdes loceklis, konsultants, CMC – Certified Management Consultant. Vairāk nekā 10 gadus konsultē uzņēmumus kvalitātes un informācijas drošības pārvaldības sistēmu ieviešanā, veic auditus. Konsultējis un palīdzējis izveidot sertificētas informācijas drošības pārvaldības sistēmas VSIA Latvijas Vēstnesis, SIA Telia Latvija, SIA Optron u.c.. Starptautiskās sertifikācijas organizācijas Bureau Veritas auditors. Piedalījies vairāk nekā 30 uzņēmumu un valsts iestāžu kvalitātes pārvaldības sistēmu ieviešanas projektos un auditos.

 

Egons Spalāns jau vairāk nekā 10 gadus ir Ventspils Digitālā centra direktors. Ventspils pilsētai sadarbība ar E.Spalānu aizsākās 2000. gadā, kad viņš kā projekta vadītājs tika piesaistīts projekta e-Ventspils ieviešanai. Visus šos gadus E.Spalāns ir palīdzējis attīstīt mūžizglītības iespējas pilsētā, izveidojis vietu, kur pilsētas viesi un iedzīvotāji var piekļūt tehnoloģijām, palīdzējis veidot un attīstīt pašvaldības IT infrastruktūru, kā rezultātā Ventspils pašvaldība par IT attīstību ir saņēmusi vairākas augstas balvas Eiropas mērogā. Egons ir atzīts līderis IT jomā ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā.

 

Semināra sākums ceturtdien, 24.aprīlī, plkst. 10.00.
Pasākums notiks Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru iela 101, Ventspils).
Dalība seminārā: bez maksas!


Reģistrēšanās dalībai līdz 23.aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: Salvis.Roga@chamber.lv.

Papildu jautājumu gadījumā zvanīt 28663400.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: