Pateicoties Ventspils novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktorei Jolantai Ziemelei par personīgu ieguldījumu lāpu skrējiena "Apkārt Latvijai” organizēšanā un dalībā,  Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Raimonds Graube parakstījis Goda rakstu.

Šo apbalvojumu Jolantai Ziemelei pasniedza Zemessardzes 46. kājnieku bataljona komandieris pulkvežleitnants Edgars Einiks, atgādinot, ka sporta skolas direktore bija viena no tām, kura augustā ne tikai organizēja lāpu skrējienu, bet arī pati piedalījās tajā. Savukārt Jolanta, pateicoties par apbalvojumu, uzteica savu atbalsta komandu no sporta skolas un Maratona kluba, jo viņai vienai nebūtu bijis pa spēkam saaicināt skrējējus 76 kilometru distancē cauri visam Ventspils novadam. "Es ticu, ka, palīdzot rīkot lāpu skrējienu, nedaudz paveicu Latvijas labā un arī ikdienā, domājot labas domas, mēs varam izdarīt daudz vairāk," saka Jolanta Ziemele.

 

Biedrības "Latvijas ģenerāļu kluba" iniciētais skrējiens "Apkārt Latvijai" notika no 15. līdz 21. augustam, godinot Bruņoto spēku 1992. gadā organizētās lāpu stafetes 21. gadadienu un Latvijas valsts proklamēšanas 95. dzimšanas dienu. Pasākuma svinīgā atklāšana notika 15. augustā Rīgā, Brāļu kapos, kad, pēc svinīgas lāpu iedegšanas, skrējiena dalībnieki divās grupās sāka ceļu no Rīgas uz Salacgrīvu un Mērsragu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: