Rīgā notika pilsētas atklātais čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma pēc Starptautiskās Pauerliftinga federācijas noteikumiem.

Tajā piedalījās 59 sportisti, to vidū arī trīs Ugāles pārstāvji: Arnolds Miezis, Kalvis Kalliņš un Agnis Rozentāls. Gan Kalliņam, gan Miezim šī bija debija trīscīņas sacensībās, kurās viņi abi startēja vienā svara kategorijā, izcīnīdami attiecīgi ceturto un piekto vietu.

 

Kalliņa uzrādītie rezultāti: 80 kg pietupienos, 70 kg svaru stieņa spiešanā guļus un 135 kg vilkmē no zemes (summā 285 kg); Mieža: 70 kg pietupienos, 50 kg svaru stieņa spiešanā guļus un 115 kg vilkmē no zemes (summā 235 kg).

 

Ļoti veiksmīgs starts Rīgas atklātajā čempionātā padevās Agnim Rozentālam, kas svara kategorijā līdz 105 kilogramiem izcīnīja pirmo vietu, reizē sasniedzot arī jaunu personisko rekordu – summā 695 kg. Pietupienos Rozentāls sasniedza rezultātu 240 kg, svara stieņa spiešanā guļus 175 kg, bet vilkmē no zemes 280 kg.

 

Komandu kopvērtējumā Ugāles trio ieguva augsto otro vietu, tikai par nieka diviem punktiem piekāpjoties Gulbenes atlētiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: