Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.
Apzog, maskējoties par nūjotājiem 
Ventspilniekiem ir jāuzmanās, jo pa birojiem staigā kāds rafinēts pārītis, kas darbojas tandēmā, lai nozagtu vērtīgas mantas. 
Apkures rēķini nedaudz pieauguši
Ventspilnieki saņēmuši jaunās apkures sezonas pirmos rēķinus. Tie ir nedaudz lielāki, jo šogad ir augstāks apkures tarifs.
 
2.lpp. Viedoklis: «Inteliģentie noziedznieki», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena
«Ik dienu sekojot līdzi medijos dzirdamajām un lasāmajām ziņām un skatoties ikvakara ziņas dažādos ziņu kanālos, domāju, uz kurieni sabiedriskā doma tiek virzīta, kas ir tie, kas šo virzienu ir noteikuši. Viens gan ir skaidrs, ka tie nav cilvēki, kuriem rūp mūsu valsts liktenis un Latvijas cilvēki.»
 
3.lpp.
Pilsētā ienāk Ziemassvētku noskaņa
Vakarrīt rosība valdīja pilsētas Rātslaukumā, jau otro dienu tur notika galvenās Ziemassvētku egles uzstādīšana. Egles uzstādīs un izrotās arī citur pilsētā, savukārt ierasto Lielā laukuma egli aizvietos Aleksandra ielas un Lielā prospekta krustojumā augoša egle.
Atjauno baznīcas jumtu
Užavas baptistu baznīcas jumtu, ko krietni izpostīja oktobra beigu vētra, pateicoties ziedotājiem, tuvākajās dienās atjaunos pilnībā.
 
4.lpp.
Gāliņciema iedzīvotāji gaida jaunu bibliotēku
Nākotnē Gāliņciema bibliotēka būtiski palielinās savas funkcijas, pārtopot no grāmatu glabātavas par sabiedrisku kultūras centru. Jaunajās telpās, kas būs daudz plašākas, varēs ne tikai izvēlēties grāmatas lasīšanai vai pāršķirstīt avīzes un žurnālus, bet arī apgūt jaunas informācijas tehnoloģijas, noklausīties koncertus.
 
5.- 6.lpp. TV Programma
 
7.lpp. Intervija. Pašiem sava ziņģīte – Dace Grandberga
Trausla, bet reizē arī stipra un spītīga – tādu DACI GRANDBERGU Ventas Balss iepazīst sarunā. Sieviete, kura pārdzīvojusi septiņas mugurkaula operācijas un visvairāk baidās palikt bezspēcīga un aprūpējama. Ar pārcilvēcisku darbu izcēlusi sevi no invalīdu ratiņiem, viņa tagad vairākas reizes nedēļā māca kustību prieku invalīdiem un pensionāriem. Dace, tāpat kā visā Latvijā cienītā Inese Ziņģīte, iedvesmo – ventspilnieki pamatoti var ar viņu lepoties!
 
8.lpp. Sports. Augstākā līmeņa volejbols Ventspilī
Volejbola kluba Ventspils spēlētāji veiksmīgi un arī ļoti pārliecinoši pārvarējuši Latvijas volejbola kausa izcīņas astotdaļfināla barjeru un līdz ar to turnīra nākamajā kārtā nodrošinājuši tikšanos ar Schenker līgas komandu RTU/Robežsardze.
Telpu futbolisti cīnās vairākos turnīros
Kārtējo panākumu guvuši FK Ventspils veterāni, kas triumfējuši telpu futbola turnīrā Olainē. Tajā pašā laikā kārtējo spēli Latvijas čempionātā aizvadījuši Hondas spēlētāji, kas savā laukumā ar 2:3 piekāpās vienībai LSPA/SPORTIMA. 
Teikvondistiem godalgas valsts čempionātā
Ventspilī notika Latvijas čempionāts teikvondo, kurā veiksmīgi startēja arī sporta kluba Favorīts audzēkņi, kas sparinga cīņās kopsummā izcīnīja deviņas godalgas, to skaitā arī trīs zelta.
 
9.lpp. Izglītība. Vāverītes kolektīvs izvērtē bijušo
Jubileja, apaļa vai pusapaļa, vienmēr liek atskatīties pagātnē un izvērtēt šodienu. Pārdomās par bijušo un visos laikos aktuālo šomēnes ir bērnudārza Vāverīte kolektīvs, kas svin 45. dzimšanas dienu.
Izveidota pirmsskolas logopēdu asociācija
Lai uzlabotu darbu un iegūtu pēc iespējas labākus bērnu valodas korekcijas rezultātus, šoruden pirmsskolas logopēdi saliedējušies, lai izveidotu metodisko apvienību. 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: