Z/s Akmeņkalni saņēmusi Vides kvalitātes sertifikātu, kas apliecina saimniecībā ražoto produktu veselīgumu. Akmeņkalni īpaši iepriecinājusi savus pircējus Tārgalē, kur labiekārtotas veikala Dzintari telpas un paplašināts preču klāsts.   

Veikals Dzintari kļuvis par mūsdienīgu, pircējiem draudzīgu un ērtu iepirkšanās vietu. Mājīgas un gaišas telpas, jauni plaukti, plašs preču sortiments aicina ienākt labiekārtotajā veikalā Dzintarlejās. Tur ieviests pašapkalpošanās princips, kas ļauj pircējam lēnām apskatīt un izvēlēties preces.

Te nopērkami gan pārtikas produkti, gan saimniecības preces. Arī pārējos lielzemnieka Kārļa Akuma veikalus tuvākajā laikā sagaida līdzīgas pārmaiņas, un arī tie pārtaps par modernām iepirkšanās vietām. Taču visbūtiskākā nianse, kas z/s Akmeņkalni veikalus atšķir no citiem, ir preču sortiments. Te jūs varat iegādāties zemnieku saimniecībā ražoto pienu, krējumu, biezpienu, sieru, aknu pastēti, galertu, kūpinājumus, svaigu gaļu un saimniecībā izaudzētos kartupeļus. «Mēs domājam par pircēju veselību, tie visi ir bioloģiski produkti» apgalvo z/s Akmeņkalni tirdzniecības nodaļas vadītāja Jevgēnija Gorina. Viņas vārdu patiesumu apliecina nupat saimniecībai atkārtoti piešķirtais Vides kvalitātes sertifikāts, kuru pircēji var apskatīt jebkurā z/s Akmeņkalni veikalā.

Šādu sertifikātu izdod biedrība Vides kvalitāte. Lai to iegūtu, ir jāpierāda, ka, piemēram, kartupeļi patiešām ir audzēti bioloģiski, bez minerālmēsliem. Kārlis Akums, z/s Akmeņkalni saimnieks, stāsta, ka kartupeļu lauku mēslošanai izmanto kūtsmēslus.

Pavisam Ventspilī un novadā darbojas četri z/s Akmeņkalni veikali – jau pieminētais veikals Dzintari Tārgales pagasta Dzintarlejās, veikals Lilija Ventavā, veikals Pērle Užavas pagastā un veikals Ventspilī, Kuldīgas ielā. Zemnieku saimniecības produkcija nopērkama arī veikalā Beta, Pārventā.     

Foto: Juris Ģigulis

Z/s Akmeņkalni saimnieks Kārlis Akums priecājas par iespēju pircējiem piedāvāt veselīgus un bioloģiski audzētus produktus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: