No 16. jūnija Piejūras brīvdabas muzejā skatāma Guntas Krastiņas gleznu izstāde „Intermeditācija".

 

Māksliniece Gunta Krastiņa dzimusi Ventspilī, šobrīd dzīvo un strādā Liepājā, ieguvusi vizuālās mākslas bakalaura grādu un turpina studijas maģistrantūrā Liepājas Universitātē.

Māksliniece aktīvi piedalās izstādēs, ņēmusi dalību starptautiskā mākslinieku simpozijā, kā arī citos ar mākslu saistītajos pasākumos Latvijā - plenēros un radošajās darbnīcās. Notikušas izstādes Rīgā, Ventspilī, Liepājā, kā arī citos Latvijas novados.


Māksliniece pati par savu personālizstādi „Intermeditācija" saka: „Intermeditācija ir iekšējās, sevī saklausītās pārdomas. Tāds ir izstādes vadmotīvs. Katrs mirklis mūsu dzīvē ir nozīmīgs un vairāk vai mazāk paliekošs.
Sakārtot sevi, iegūt iekšēju harmoniju un prieku var katrs cilvēks tikai pats- ļaujoties apcerei par lietām, kas notikušas, notikumiem, kas risinās un domām par nākotni. Apcerot un pārdomājot, mēs katrs nonākam pie atziņām, kuras mūs pašus reizēm var pārsteigt.
Mana izstāde - stāsts par apceri kādos manas dzīves laika posmos, materializējoties gleznu veidolā. Manos darbos šajā izstādē dominē sarkanā krāsa - dzīvības un spēka krāsa. Skatītājiem gribas novēlēt, gūt sevī pārliecību par apceres mirkļa svarīgumu mūsu ikdienas steigas pārņemtajā laikā." Izstāde Piejūras brīvdabas muzeja Dzirnavās būs skatāma līdz sezonas beigām.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: