Sestdien, 12.augustā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāts petankā jauktajās dubultspēlēs.

Latvijas čempionātam ir pieteiktas 25 komandas no septiņiem klubiem. Ventpils kērlinga klubs tiks pārstāvēts astoņās komandās - uz starta izies esošie Latvijas čempioni dubultspēlēs Inga Apmane un Kristaps Stepiņs (Ventspils kērlinga klubs un SP «Petanks Ērģeme»), pagājušā gada trešās vietas ieguvēji – Ventspils kērlinga kluba pārstāve Agita Puriņa un Aividss Svarcs no sporta kluba «Rīgas petanka», ventspilniece Aija Rudzīte un ērģemietis Imants Zvirbulis, ventspilnieki Andris Padrevics un Raido Blumbergs pāros ar ērģemietēm Lauru Miglāni un Leldi Stūri, ventspilniece Eva Martinsone un SBC Riga spēlētājs Ando Paļeļunas, ventspilniece Kristīne Vilka pārī ar sporta kluba «Upesciems» spēlētāju Alvi Zīriņu un ventspilnieki Elīna Stupele un Nauris Bogdanovičs.

Sākotnēji dalībnieki aizvadīs četras spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem sešpadsmit labākie pāri finālturnīra četrās spēlēs cīnīsies par medaļām, bet pārējās par labākām vietām čempionātā un sezonas reitinga punktiem.

Ventspils Piedzīvojumu parka jaunajos petankas laukumos sacensības sestdien notiks laikā no plkst.10.00 līdz aptuveni plkst. 18.00.

Latvijas čempionātu petankā organizē Latvijas petanka federācija, tā posmu norisi Ventspilī nodrošina Ventspils kērlinga klubs, ar Ventspils Piedzīvojumu parka atbalstu. Ar Latvijas čempionāta petankā visiem rezultātiem var iepazīties LPSF interneta mājaslapā www.petanque.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: