Jau šajā nedēļas nogalē, no 21.-23. jūlijam, Ventspilī notiks 11. starptautiskais ielu sporta un kultūras festivāls ''GG FEST 2023'', kur organizatori aicina ne tikai pievienoties ielu basketbolistus, futbolistus, florbolistus, skeitparka ekstrēmo sporta veida dalībniekus, bet arī ģimenes ar bērniem, jo tieši ģimenēm ir paredzēta plaša un krāšņa programma.

Ghetto Games festivāls Ventspilī ik gadus piedomā par ģimeņu un bērnu aktivitātēm – it īpaši par sporta un aktīva dzīves veida aktivitātēm visai ģimenei.

Sestdien, 22. jūlijā, plkst. 11 notiks ''Mazo stipro skrējiens'', kas ir veiklības un izturības trase ar izklaidējošām aktivitātēm bērniem vecumā no 4 gadiem. Turpat Ventspils Olimpiskā centra skeitparkā notiks arī galda hokejs – varēs piedalīties gan sacensībās, gan arī meistarklasēs un apgūt šī sporta veida pamatus.

Svētdien, 23. jūlijā, skeitparka teritorijā uz sportiskām aktivitātēm tiek aicināti bērni vecumā no 1-6 gadiem, kur plkst. 11.30 tiks organizētas dip-dap riteņu sacensības.

Visa festivāla garumā ir paredzētas plašs klāsts ar piepūšamajām atrakcijām, ''Orbitron'' 3 dimensiju šūpolēm, bērnu kartingiem. Drosmīgākie un bezbailīgākie varēs arī iemēģināt ''Balcia apdrošināšana'' klinšu kāpšanas sienu visu trīs dienu garumā. Savukārt, ja interesē vairāk basketbols un ar to saistītās aktivitātes, tad sadarbībā ar ikdienas un sporta apģērbu zīmolu ''Ballzy'' varēs trenēties 3 punktu metienos un tikt pie vērtīgām balvām.

Pirmo reizi festivālā būs arī īpaša radošā aktivitāte - otrreizējās apstrādes apģērba zīmola ''Bourzma'' radošā apģērba un tekstila darbnīca.

Festivālā visu trīs dienu garumā darbosies Ghetto Food festivāls, kur šogad būs vairāk nekā 10 ēdinātāji un tirgotāji – varēs nobaudīt visu, sākot no burgeriem un krāsnī ceptām picām līdz grila ēdieniem un arī dažāda veida saldējumiem.

Ieeja skatītājiem ir BEZ MAKSAS.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: