13. maijā Pārventas svētku ietvaros jau piecpadsmito reizi tiks iepriecināti Ventas labā krasta iedzīvotāji. Svētku koncertā, kura norise notiks laukumā pie sporta halles ''Pārventa'', viesosies arī Latvijā iemīļotais mūziķis Intars Busulis ar pavadošo ''Abonementa orķestri''.

Pēc svētku gājiena, no plkst. 12.30 svētku koncertā uz lielās skatuves izskanēs Pārventas pirmsskolu izglītības iestāžu mazo audzēkņu rūpīgi gatavotie priekšnesumi un skolu audzēkņu muzikālās programmas. Pusapaļās jubilejas īpašajā reizē viesosies dziedātājs Intars Busulis un ''Abonementa orķestris'', kuru koncerts sāksies plkst. 14.

Intars Busulis bez pārspīlējuma saucams par vienu no Latvijas fenomeniem, kas, pateicoties savai harizmai, spējis saliedēt ļoti plašu auditoriju. Dziedātāja karjeru uzsāka Raimonda Tigula projektā ''Caffe''. Paralēli spēlējis arī NBS štāba pūtēju orķestrī un džeza grupā ''Wet point''. Savas solo karjeras laikā saņēmis dažādas balvas konkursos un TV šovos gan Latvijā, gan arī aiz mūsu valsts robežām. Noteikti ventspilniekiem vēl spilgtā atmiņā ir Intara uzvara ''Muzikālajā bankā'' ar dziesmu ''Brīvdiena'', kas 2009. gadā notika Ventspilī. Šobrīd paralēli aktīvai koncertēšanai, atraktīvais mūziķis sevi apliecina dažādos TV šovos, tādos kā ''X Faktors'', ''Mini pa trim'' un citos.

''Abonementa orķestra'' sastāvā muzicē tādi Latvijā atzīti mūziķi kā Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Vineta Elksne, Karīna Tropa un Alise Kante.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: