7. maijā plkst. 19.14 Ventspils pašvaldības policija saņēma informāciju par to, ka Ventspils Autoostā kāds vīrietis ar pistolei līdzīgu priekšmetu šauj uz cilvēkiem. Operatīvi reaģējot un ierodoties notikumu vietā, Ventspils pašvaldības policijas policisti aizturēja personu ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu rokās.

Vainīgā persona mēģināja bēgt no pašvaldības policijas darbiniekiem. Šāviena rezultātā Autoostā sašauts stikls, bet cietušo nav. Aizturētā persona nodota Valsts policijai.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Kurzemes reģiona pārvaldes jautājumos Madara Šeršņova informē, ka Valsts policijā pret vīrieti uzsākti divi kriminālprocesi – par huligānismu, ja tas saistīts ar mantas bojāšanu un ja tas izdarīts, lietojot ieročus, kā arī par šaujamieroča, šaujamieroča būtisko sastāvdaļu, šaujamieroča munīcijas, lielas enerģijas pneimatiskā ieroča, sprāgstvielas vai spridzināšanas ietaises izgatavošanu, remontēšanu, iegādāšanos, glabāšanu, nēsāšanu, pārvadāšanu, pārsūtīšanu vai realizēšanu bez attiecīgas atļaujas.

Iemeslus 1975. gadā dzimušā vīrieša rīcībai Valsts policija vēl skaidro.

Bargākais sods par šādu noziedzīgu nodarījumu ir brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    qwerty 08.05.2023, 14:20:40

    Ventspils pašvaldības policijai līdzīga organizācija saņēma informāciju par to, ka Ventspils Autoostai līdzīgā ēkā kāds vīrietim līdzīgs cilvēks ar pistolei līdzīgu priekšmetu šauj uz cilvēkiem līdzīgiem radījumiem. Operatīvi reaģējot un ierodoties notikumu vietai līdzīgā vietā, Ventspils pašvaldības policijas policistiem līdzīgas personas aizturēja personu kas līdzīga cilvēkam ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu rokās.
    Vainīgā persona kas līdzīga ātri ejošam cilvēkam mēģināja bēgt no pašvaldības policijas darbiniekiem līdzīgiem stāviem. Trokšņa rezultātā kas bija līdzīgs šāvienam Autoostā sašauts stiklam līdzīgs priekšmets , bet cietušiem līdzīgu bezpalīdzīgi gulošiem nav. Aizturētā persona kas līdzīga vīrīetim nodota Valsts policijai kas līdzīga pašvaldības policijai, tikai bišk lēnāka.

  • 0
    Kriska 08.05.2023, 17:44:10

    Malacis, Qwerty,

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: