Ventspils bibliotēka aicina uz Jūrmalas jauniešu teātra studijas ''Eksperiments'' dzejas izrādi ''Kā atnāk dzejolis'' un piedalīties ''Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2022'' noslēguma pasākumā, kas notiks 1. aprīlī plkst. 15 Pārventas bibliotēkā.

18. martā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notika lasīšanas veicināšanas programmas ''Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2022'' svinīgs noslēguma pasākums – Lielie lasīšanas svētki, kuru apmeklēja grāmatu vērtētāji no visas Latvijas. Tā kā visiem grāmatu vērtētājiem nebija iespēja nokļūt Lielajos lasīšanas svētkos Rīgā, Ventspils bibliotēka aicina ik vienu pilsētas un novada lasītāju svinēt programmas ''Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2022'' noslēgumu Pārventas bibliotēkā. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja noskatīties Jūrmalas jauniešu teātra studijas ''Eksperiments'' dzejas izrādi ''Kā atnāk dzejolis'', kas veidota pēc Ventspils literātes Ivetas Dārznieces-Tarvidas (I.Skapstes) dzejoļiem.

Uz pasākumu aicināts ikviens interesents, ieeja pasākumā bez maksas.

2022. gada ''Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas'' kolekciju veidoja 33 grāmatas no 10 izdevniecībām. Atzītāko grāmatu vidū ir seši aizraujoši oriģinālliteratūras izdevumi un deviņi tulkojumi. Lasītāju visaugstāko novērtējumu saņēmuši jau iemīļoti rakstnieki un arī debitanti. Programmas grāmatas ir saistošas dažādiem lasīšanas līmeņiem, to tematika ir gan mūsdienīgi aktuāla.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: