Ventspils pilsētas un novada autobusu maršrutos no 1. aprīļa pakāpeniski tiek uzsākta sezonālo reisu atjaunošana uz pasažieru iecienītākajiem galapunktiem. Reisu atjaunošana notiek saskaņā ar pasūtītāju iepriekš apstiprinātiem sarakstiem.

1. aprīlis nav aiz kalniem, un tradicionāli tas ir brīdis, kad tiek uzsākta pakāpeniska sezonālo reisu atjaunošana. Lai nodrošinātu pasažieru nokļūšanu piepilsētas dārzkopības sabiedrībās un pilsētnieku iecienītās atpūtas vietās Būšnieku ezera apkaimē, no sestdienas, 1. aprīļa, tiek uzsākta sezonas reisu atjaunošana šādos maršrutos:

  • nr. 6 – atsevišķi reisi šajā maršrutā atsāks apkalpot pieturu Jaunie Meža kapi;

  • nr. 8 Staldzene–Centrs – atsevišķos reisos maršruts tiek pagarināts līdz laivu bāzei Staldzenē vai Briežu dārzam;

  • nr. 14 Ventspils–Kurzeme – autobuss no aprīļa līdz oktobrim kursēs trešdienās, sestdienās un svētdienās;

  • nr. 23 Meža kapi–Ventspils nafta – pirmais reiss no pilsētas plkst. 7.00 tiek pagarināts līdz Būšniekiem.

Informējam, ka uz Akmeņdzirām vasaras sezonā kursēs maršruta autobuss nr. 15 Autoosta–Akmeņdziras (trešdienās, piektdienās, svētdienās) un nr. 23 AK Akmeņdziras–Celtnieku iela (trešdienās, piektdienās, svētdienās).

Tiek atjaunoti arī reisi autobusu maršrutā Ventspils–Liepene. Minētajā maršrutā sabiedriskais transports no 1. aprīļa līdz 31. oktobrim kursē pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un sestdienās. Reisu laiki tiek saglabāti tādi pat kā pagājušajā sezonā, un no Ventspils autoostas uz Liepeni autobuss aties plkst. 10.00 un plkst. 17.00, bet pretējā virzienā – plkst. 10.45 un plkst. 17.45.

Pašlaik autobusu kursēšanas laiki un izpildes dienas nevienā no sezonālajiem reisiem un maršrutiem netiek mainītas un saglabājas tādas pat kā iepriekšējā sezonā.

Plašāku informācija par autobusu kustības laikiem un izpildes dienām var atrast uzņēmuma mājaslapā www.ventspilsreiss.lv un autobusu pieturās.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    reku 30.03.2023, 17:07:34

    Vai vienreiz nevajadzētu atjaunot pandēmijas uzliesmojuma laikā noņemtos reisus?
    Par provi,tai pašā 22.maršrutā?
    Daudziem darbs beidzas 21.00,bet var nepaspēt uz autobusu,kurš no Inženieru ielas galapunkta atiet plkst.20.58.
    Nākošais tikai 21.50...
    Agrāk bija reiss pa vidu starp šiem abiem,to noņēma,bet tā arī neatjaunoja.
    Vai pašvaldība domā tikai par tūristiem?
    Vai darba cilvēkiem nav uz mājām Pārventā jātiek normālos apstākļos,nevis nīkstot turpat stundu līdz nākamajam transportam?

  • -2
    Marta P 31.03.2023, 14:17:10

    vajag jau kaut kādu skaitu, lai varētu atjaunot reisu. Ja vairāki darbinieki tajā laikā brauc, var būt darba devējs var sazināties ar reisu un teikt, ka ir pieprasījums.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: