18. novembrī plkst. 16 koncertzāle ''Latvija'' aicina ventspilniekus klātienē apmeklēt Valsts svētku koncertu vai arī vērot koncerta tiešraidi internetā - ventspils.lv un facebook.com/ventspils.lv.

Koncerta ievadā klausītājus svētkos sveiks Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš.

Latvijas valsts svētkiem veltītā nacionālpatriotiskā un dzīvespriecīgā Operetes teātra koncertprogramma ietver mūziku, kuras vienojošā īpašība ir pozitīvisms, melodiju un harmonijas estētiskais skaistums.

Koncertprogrammā izskanēs populāras latviešu komponistu dziesmas un skaņdarbi: Elgas Īgenbergas melodijas no operetes ''Annele'', Induļa Kalniņa ''Silavas valsis'', Raimonda Paula ''Es vedīšu tevi uz tango'', ''Kerijas un Herstvuda duets'', ''Kerijas dziesma'', melodija no filmas ''Teātris'', ''Elzas un Emīla duets'', ''Saint-Germain bulvāris'', ''Skriešus atskrien laimīte un prieks'', ''Lai sasaucamies, lai dziedam!'', Zigmara Liepiņa dziesma ''Svētī debesīs šo zemi'' u.c.

Koncertā piedalīsies Operetes teātra kamerorķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā, kā arī solisti: Sonora Vaice (soprāns), Laura Purena-Kancāne (soprāns), Patrīcija Kozlovska (soprāns, Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas audzēkne), Dainis Kalnačs (tenors), Nauris Indzeris (baritons). Skatītājus priecēs arī dejotāji - Terēze Megija Knauere un Reinis Rešetins.

Koncerta mākslinieciskā vadītāja Agija Ozoliņa-Kozlovska, horeogrāfe Ieva Kemlere, grima māksliniece Liāna Repule. Koncertā izskanēs Jāņa Kaijaka (sen.) instrumentācijas, tiks izdejotas Alberta Kivlenieka horeogrāfijas, un svētku noskaņu radīs Elīnas Miltas-Niedrājas kostīmi.

Ieeja bez maksas. Ieejas kartes pieejamas no 12. novembra plkst. 12.00 koncertzāles "Latvija" kasē.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    borsinsh 14.11.2022, 10:34:11

    paldies! tas bus fantastiski!

  • 0
    Andra 14.11.2022, 15:41:28

    It kā skaista dāvana Ventspilniekiem, arī pati gribēju apmeklēt šo svētku koncertu kopā ar ģimeni, bet 12. novembrī ap 14.00 kasē vairs nebija nevienas biļetes. Kasiere tik noteica, ka sen jau vairs nav:(

  • -1
    Kristiāna 15.11.2022, 13:32:34

    Tas jau katru gadu, bet par to prieks, ka ventspilnieki tik naski uz valsts svētku koncertiem. Tas nozīmē, ka godājam mūsu valsti un tās vērtības!

  • -4
    KFilharmonija 14.11.2022, 17:37:24

    Pateicamies par lielo interesi apmeklēt SIA “Kurzemes filharmonija” organizēto svētku koncertu par godu Latvijas Republikas proklamēšanas dienai! Informējam, ka šo koncertu varēs noskatīties arī tiešraidē internetā Ventspils valstspilsētas pašvaldības mājas lapā ventspils.lv vai facebook.com/ventspils.lv . Aicinām svinēt svētkus arī citviet Ventspilī, sīkāka informācija šeit: http://bit.ly/3GeA9A9 Novēlam priecīgus un gaišus svētkus!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: