Dienvidkorejā  pilsētā Sačeonā noslēdzies Pasaules tūres ''Challenger'' turnīrs 3×3 basketbolā, kurā uzvarēja Latvijas komanda ''Rīga'', kuras sastāvā spēlē Ventspils Olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Edgars Krūmiņš.

Pusfinālā "Rīga" smagā cīņā ar rezultātu 21:20 uzvarēja Serbijas komandu "Liman". Uzvaras groza autors bija Miezis, bet rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Lasmanis. Finālā pretī stājās Austrijas komanda Vienna un šī cīņa jau izvērsās mazāk spraiga. Pēc līdzīga sākuma pirmie izrāvienu veica Rīgas spēlētāji, kas pēc Lasmaņa un Krūmiņa tālmetieniem panāca arī sešu punktu pārsvar 16:10. Kā izrādījās, tas bija arī izšķirošais izrāviens. Pēdējā minūtē Kārlis trieca bumbu grozā no augšas, bet Miezis ar sekmīgu tālmetienu lika punktu spēlei – 21:15. Ar 11 punktiem rezultatīvākais bija Krūmiņš, bet ventspilnieks šoreiz savāca sešus punktus.

Ar uzvaru šajā turnīrā Rīga arī nodrošināja iespēju spēlēt Rijādas Masters turnīrā, kas Saudu Arābijas galvaspilsēta notiks 11. un 12. novembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: