Sestdien, 30. aprīlī, plkst.12 Ventspils bibliotēka aicina ieklausīties sarunā ar bērnu grāmatas ''Bīstamais dārziņš'' autori un kultūras žurnālisti Zani Volkinšteini. Saruna notiks tiešsaistē Ventspils bibliotēkas Facebok lapā.

Zanes Volkinšteines darbs ir bijis saistīts ar žurnālistiku un kultūras jomas sabiedriskajām attiecībām. Pašlaik viņa strādā par sabiedrisko attiecibu speciālisti Rīgas cirkā un interesējas gan tieši par laikmetīgo cirku, gan par skatuves mākslu kopumā.

''Bīstamais dārziņš'' ir pirmais Zanes stāstu krājums bērniem, par kura tapšanu viņa saka: ''Es vēlos, lai itin visiem bērniem gribētos doties uz bērnudārziem, skolām, treniņiem un pulciņiem, tāpēc ceru, ka, lasot ''Bīstamo dārziņu'' un iztēlē nonākot šajā visatļautības pārņemtajā, bet priekpilnajā vidē, bērnos radīsies patika sadarboties, pētīt, jautāt, kļūdīties, būt pašam un pieņemt citus.''

Pirms grāmatas ''Bīstamais dārziņš'' Volkinšteine tandēmā ar mākslas zinātnieci Baibu Grīnbergu uzrakstījusi Rīgas torņu iepazīšanas grāmatu bērniem ''Augstāk par zemi'' (2018).

Turpmāk vēl plānotas tikšanās ar  grāmatu autoriem Līvu Ozolu, Agnesi Vanagu, Zani Eniņu, Laini Pērsi un Kristīni un Kristapu Liepiņiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: