Kultūras centrs aicina svētdien, 20. martā plkst. 17.33 sagaidīt astronomiskā pavasara iestāšanos Dzirnavu laukumā, ieklausoties Kārļa Kazāka un Kaspara Tobja muzikālajā stāstā ''Apspēlēts''.

Programmas iesildošajā daļā savas pavasarīgās sajūtas mūzikā ietērps Ventspils Mūzikas vidusskolas ritma mūzikas nodaļas apvienība ''Relief'' (sastāvā Aleksis Zariņš, Eduards Bariss, Oskars Nejs). Pasākuma laikā darbosies sēklu maiņas punkts, kur ikviens varēs ''noguldīt'' un atrast sev tīkamas augu un stādu sēklas, savukārt, mikrozaļumu audzētāja no uzņēmuma ''Daces zaļumi'' pastāstīs par sēklu dīgšanu un augšanu.

Mazākos apmeklētājus priecēs dzīvās skulptūras un radošās darbnīcas, kurās būs iespējams stādīt sēklas podiņos un tos izrotāt.

Kārlis Kazāks ir latviešu mūziķis un dziesmu autors, kura debija mūzikā notika 1995. gadā grupas ''Dull Doll'' sastāvā. Šobrīd mūziķis izdevis deviņus solo albumus, kā arī izpelnījies Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu. Sadarbojoties ar taustiņinstrumentālistu Kasparu Tobi tapa Kārļa Kazāka albums ''Apspēlēts''. Tas tika izvirzīts nominācijai mūzikas ierakstu gada balvai ''Zelta Mikrofons'' kategorijā ''Elektroniskās mūzikas albums''. Savukārt 2020. gadā, turpinot sadarbību, mūziķi iepazīstināja ar kopdarbu – dziesmu ''Pārziemošu''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: