Pakalpojumu joma ir iedzīvotāju pirktspējas barometrs. Un, ja tirdzniecība un citi uzņēmumi, kas sniedz pirmās nepieciešamības pakalpojumus, mazāk izjutuši iedzīvotāju pirktspējas kritumu, tad skaistumkopšanas industrija ir piedzīvojusi būtiskus zaudējumus.

Pilsētas skaistumkopšanas salonu apmeklētība pērn sarukusi diezgan būtiski – neslēpj šīs specifiskās nozares uzņēmēji. Īpaši samazinājies pieprasījums pēc relaksējošiem un organisma atjaunošanas pakalpojumiem privātajos skaistumkopšanas salonos ar SPA procedūru izmantošanu, kas pieejamas ļaudīm, kuru ienākumu līmenis nav zem vidējā. Ventspilī tādus pakalpojumus sniedz vairāki skaistumkopšanas saloni – estētiskās medicīnas centrs Dimensija-V, salons Saule, N&glamur.

«Mēs ļoti spēcīgi izjutām krīzi. Apmeklētāju skaits sarucis par divām trešdaļām,» saka estētiskās medicīnas centra Dimensij-V īpašniece Vineta Ločmele. Viņai piekrīt arī skaistumkopšanas salona N&glamur īpašniece Nataļja Blohina: situācija ir kritiska. «Skaistumam ir vajadzīga īpaša noskaņa,» bilst viņa. Daudzi skaistumkopšanas salona darbinieki zaudējuši darbu vai aizbraukuši strādāt uz ārzemēm.

Vairāk lasiet šodienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: