Lielajā laukumā, vairāki simti ventspilnieku un pilsētas viesu centās atvērt SuperHits EHR un Primero seifu ar 1000 eiro. Tomēr triju stundu ilgā cīņā, paļaujoties uz intuīciju un veiksmi, nevienam astoņu ciparu kombināciju atminēt neizdevās.

Vienlaikus Vislatvijas pozitīvisma kampaņas ietvaros norisinājās stingrākās latiņas jeb planka konkurss, kurā sīvā konkurencē triumfēja Ventspils skolēns, kurš sīvā konkurencē izrādījās izturīgāks par pieaugušajiem sāncenšiem – ar 5 minūtēm un 23 sekundēm uzstādot jaunu kampaņas rekordu (iepriekšējais rekords – 5,15 minūtes).

Neskatoties uz to, ka Ventspilī 1000 eiro tā arī palika seifā, ventspilnieki un pilsētas viesi ar lielu prieku piedalījās arī kampaņas rīkotajos papildus konkursos.

Kamēr vieni mērojās spēkiem plankinga konkursā, citi piešķīla pasākumam dzirkstelīti, piedaloties ilgākajā sievu turēšanas konkursā.

''Mums ir liels prieks par visiem, kas piedalījās konkursos un centās uzlauzt SuperHits EHR seifu. Lai arī šoreiz lielo laimestu izcelt neizdevās, pēc cilvēku nezūdošajiem smaidiem, varēja redzēt, ka Vislatvijas pozitīvisma kampaņu izbaudīja ikkatrs apmeklētājs. Tas nozīmē, ka esam savu mērķi sasnieguši un atgādinājuši cilvēkiem par to, cik svarīgi ir kaut uz mirkli atslēgties no ikdienas steigas un ļaut vaļu atpūtai,'' komentē SuperHits EHR zīmola vadītājs Toms Barons Lūķis.

Mudinot Latvijas iedzīvotājus aizdomāties par atpūtas nozīmi ikdienā, SuperHits EHR ar Primero atbalstu ir uzsācis Vislatvijas pozitīvisma kampaņu ''Atver SuperHits seifu!''. Kampaņas ietvaros katru darbadienu SuperHits EHR ēterā izskan viens seifa koda kombinācijas cipars, kopā klausītājiem gūstot iespēju uzzināt pirmos piecus no astoņiem kombinācijas skaitļiem.

Sociālās kampaņas ietvaros līdz 2. oktobrim katru sestdienu kādā no Latvijas pilsētām notiek seifa atvēršana, kurā, pirmajam uzminot atlikušo trīsciparu kombināciju, var no seifa izņemt tajā esošos tūkstoš eiro. Seifa neatvēršanas gadījumā esošo summu papildina ar vēl tūkstoš eiro. Kopā kampaņas ietvaros Primero nodrošina 9000 eiro. Ņemot vērā, ka Ventspilī seifs netika uzlauzts, nākamās nedēļas uzkrājumā šobrīd jau ir 2000 eiro, par kuriem nākamajā nedēļā, 25. septembrī, jau cīnīsies Cēsu iedzīvotāji.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Kaudzītes brālis. 21.09.2021, 05:45:32

    Vai ta Puzes punduris no Centralkas nevarēja piespēlēt kāda "medvežatņika" koordinātes?

  • -1
    корумпант 21.09.2021, 08:15:40

    Nebija variantu, pie paša seifa stāvēja tavs šefs - Landmanis, sargāja piķi! Teica, ja uzvar tad 50% esot jāatstāj viņam, ieguldīšot bērnu hokeja attīstībā.

  • 0
    aga 21.09.2021, 06:54:29

    Skatītāju trollings un lēts piārs ne kampaņa. Cik liela ir iespēja to seifu attaisīt? Šitādiem krančiem iedot ar kāju astē.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: